Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to je v zásadě fajn, až na to, že líp se těmhle parental-controlling sračkám věnuje skvělý Men, Women and Children o ňákej ten rok starší a ňákej ten parník lepší (třeba ten filmově plynulej videopřenos ze "zrakovýho nervu" přímo na tablet je trošku jak z pohádky Jak šla technologie na vandr). Jak už tady někdo řek, ono to skončí nějak tak, jak by člověk už někdy na začátku odhad, že to skončit musí, a nic moc novýho to pak už nepřinese. Vlastně to ani zas tak moc nevadí, furt to neni nic proti ničemu, ale v rámci BM jsou rozhodně lepší díly a v nich i líp vykonstruovaný nápady - to nemohu říct. Pokud se ale někomu líbí tohle a zároveň ještě neviděl nic dalšího, co by se týkalo podobnejch témat, ať si pustí ty Men, Women and Children nebo třeba Disconnect - a to ho musí odpálit. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu, který byl místy trošku odlehčenější, je tohle to správné Zrcadlo. Začíná dost nevinně, ale končí velmi brutálně. Tento díl bych doporučil každému rodiči. Co mě trošičku mrzí je to, že je to de facto recyklované "The Entire History of You" (S01E03). Je to lepší, ale je to recyklované. Po celou dobu jsem si říkal, že jsem tohle už viděl. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úzkostná matka natolik, že nechá svému dítěti nainstalovat čip do mozku? Navíc experimentální? Cenzura, kontrola...stalking vlatní matkou. Jak by to asi mohlo dopadnout? I to je důvod, proč je na výchovu dětí potřeba obou rodičů. Svobodné matky věnují svým dětem přehnanou pozornost a ve snaze ovlivňovat jejich život, často překračují všechny myslitelné meze s argumentem...vždycky budeš moje dítě. A tady jedna matka dostala opravdu výkonný nástroj. Příběh o toxické matce, mě moc neoslovil. Možná je určen spíš těm, kterých se týká. Já vyrůstal jako dříví v lese, jak to má podle mě být. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čipovat si můžete psy nebo kočky, ale nezkoušejte to proboha na děti. Zajímavé téma, i když z mého úhlu pohledu celkem nevytěžené. Příběh, kteří si autoři zvolili, je ten nejméně konfrontační a nejméně překvapivý, jaký si mohli vyybrat. Mnohem zajímavější by mi přišel úhel pohledu, jak se bude bránit čipované dítě (které neuvidí zlo) třeba nějakému útočníkovi nebo psovi. A jak se snaha ochránit obrátí proti ochraniteli. No, třeba se ještě dočkám v další sérii..... ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohlé téma mi sedlo. Rozvíjí starý známý koncept teorií, jak nejlépe vychovat své děti. Jak třeba zařídit, aby nekouřili? Je lepší rodič tyran, co prohledává kabelku, nebo liberální rodič se stylem "Jen ať si na to přijde sama"? Odpověď není jednoznačná, protože znám různé lidi z obou "výchovných táborů". Někteří dospělí vám řeknou, že jsou rádi, že měli přísné zakazující rodiče. Film si pokládá klasické otázky: Co dělá můj puberťák tam někde venku? Co když bere drogy? A když mu je budu zakazovat, nebude jej to ještě více lákat? Každopádně jedna odpoveď je jistá: zbůsob výchovy matky tohoto příběhu nikam nevede. Přiběh je dobře vygradovaný. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení epizody probíhalo především v kanadském Hamiltonu a trvalo tři týdny. Pouze interiéry kliniky Arkangel byly natočeny v torontském hotelu Thompson. (IvcaSammet)
  • Když Marie (Rosemarie DeWitt) v čase 36:52 vchází do obchodu, má v pravé ruce tašku. V dalším záběru v obchodě ji už nemá. (DJMaroko)

Reklama

Reklama