Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi aktuální téma, při dnešku ani ne tak moc sci-fi, jak bývá u BM zvykem. Mám kolem sebe pár rodičů, kteří by takovou možnost brali všema deseti, zcela vážně. Je toto varování? Možná. Podle mě se ale z tématu dalo vykřesat mnohem víc, děj byl pro mě předvídatelný jako Červená karkulka a už od první třetiny mi bylo jasné, kudy vede cesta. Slabší čtyřka, a to jsem shovívavá protože jde o Zrcadlo, jinak bych šla asi níž. Nicméně i tak všem doporučuju vidět, řekla bych že je to takřka povinná podívaná :-) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Overprotecting parents dostáva nový zmysel. Technológia, ktorá by mala svoje plusy ale obrovské mínusy. Reálne si viem predstaviť referendum kde by sa hlasovalo o prijatí tohto zariadenia. Bohužiaľ tvorcovia sa nezamýšľali vo väčšom, a tak tu mám minimalistický pohľad na problematiku, ktorý je jasný ako bude plynúť. Je to fajn, ale... ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+4* tento díl varuje před přehnanou kontrolou svých dětí a ukazuje jaké to má následky. Měli by ho vidět všechny dnešní starostlivé matky a snad by dostali rozum. Provedením 4 hvězdičky a smysluplnost na nejvyšší stupeň. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super námět, jak rodiče chtějí své děti na každém kroku kontrolovat, určovat co smí vidět a nevidět, prostě až moc přehnaná rodičovská starostlivost. Tady vyobrazeno pomocí jedné tech.vychytávky. Příběh nijak moc nepřekvapil, prostě jsem tušil, že musí přijít to a to, jen jsem čekal kdy. Rozhodně bych to pustil všem bláznivým matkám, ať se vzpamatujou..7/10 ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu, který byl místy trošku odlehčenější, je tohle to správné Zrcadlo. Začíná dost nevinně, ale končí velmi brutálně. Tento díl bych doporučil každému rodiči. Co mě trošičku mrzí je to, že je to de facto recyklované "The Entire History of You" (S01E03). Je to lepší, ale je to recyklované. Po celou dobu jsem si říkal, že jsem tohle už viděl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama