Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Staří kamarádi z vysoké školy Danny a Carl se potkávají ve virtuální realitě své oblíbené počítačové hry. Z nočních dýchánků se ovšem vyklube něco nečekaného. (Netflix)

Recenze (93)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět zase až moc aktuální ošemetné téma zobrazené v další povedené části jednoho z nejlepších seriálů současnosti. Musím zase absolutně ignorovat nechutné zvěsti po internetu, že jsme se dočkali ještě většího zklamání než v případě nedávno ukončeného GOT. Mě i přes velmi odvážnou pointu Striking Vipers bavilo celých 60 minut. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvaja černošský priatelia, muži zažijú svoj najlepší sex v živote vo virtuálnej realite vo videohre a nevedia prísť nato, či sú homoklády. Nech je ako chce, politická korektnosť Hollywood ničí a ja k takýmto sračkám o tom, ako sa klátia dvaja kakaovníci aj keď jeden z nich je svojim spôsobom žena, o tom ako zoofilmý černoch kláti ľadového medveďa nebudem určite tolerantný. Už vôbec nie keď v tejto nacisticko-rasistickej epizóde nevystupuje ani jeden beloch muž (áno, mihnú sa dvaja kuchári). Dve vykradnuté epizódy (betatest,USS Callister) doplnené LGBT zápletkou nie sú odpad vďaka hudbe a úcte k sérii Tekken a Soul Calibur. A ak náhodou čsfd raz niekomu udelí titul za homofóba roka, budem nato pyšný. Nech žije rodina a zdravý rozum. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo tejto epizódy je strašne pomalé, ale to nie je hlavný problém. Tým pre mňa bola zápletka. Chápem, že existuje množstvo sexuálnych úchyliek, ktoré nepochopím a táto novo vymyslená patri k nim. Vôbec som sa nevedel vcítiť do situácie postáv a bolo mi jedno jak to skončí. Holt, ja som svojho najlepšieho kamaráta nikdy nechcel ošukať ani v hre ani v reály. 4/10. ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

+4* Pátá série Černého zrcadla začíná zajímavě, i když po prvním zkouknutí mě tento díl přišel průměrný. Donutil mě však o příběhu přemýšlet a s odstupem času mi přijde rozhodně zajímavý a poučný. Sexuální fantazie jsou opravdu často odlišné od reálných potřeb a navíc jeho pointa je docela průkopnická. Takže rozhodně stojí za pozornost. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi trefil přesně do černého. Výborně je tu vykreslená lákavá virtuální realita i fádnost běžného života. A řeší se tu otázka, na kterou nikdo nedokáže odpovědět správně. Je virtuální nevěra skutečná nevěra? Dá se s tím vypořádat různě, jak ukazují tyto konkrétní postavy. Jen to mohlo být přece jen o kousek kratší. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Podobný styl domů a oblečení naznačuje, že se epizoda odehrává na stejném místě a ve stejném čase jako epizoda Pád střemhlav (2016). (hansel97)
  • Epizoda se natáčela v brazilském São Paulu od 18. března do 18. dubna 2018. (IvcaSammet)
  • Hra, kterou dostane Danny (Anthony Mackie) jako dárek, je vyráběna společností TCKR. Jedná se o stejnou společnost, která stála za lékařským objevem umožňujícím cítit pacientovu bolest v epizodě Černé muzeum (2017). Stejná firma také vymyslela systém pro komatózní pacienty, který se používá v epizodě San Junipero (2016), kde se zkratka propašovala i do názvu baru Tucker's (bez samohlásek TCKR), ve kterém se dvě hlavní postavy pohybovaly. Firma se objevila také v epizodě Zkušební verze (2016), kde je zmíněna na obalu časopisu. (hansel97)

Reklama

Reklama