Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Blbina od Disneye na proplakané nedělní odpoledne. Jen nechápu, proč jsem se na to v tu neděli díval, když bylo venku hezky. Kutil Tim se proměňuje v psa, ale samotnou proměnu tu skutečně neuvidíte, protože se stačí podívat jen na titulní obrázek čokla s lidskými bulvami...je to dost bizáár, co? :) 40% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Typická trhlá blbinka pro celou rodinu. Tim Allen se v ní pravidelně proměnuje v psa a má to kolikrát neblahé následky, když musí před svojí ženou a dětmi vysvětlovat různá nedorozumění a trapasy, k nimž během proměny dochází. V záporné roli se blýskne Robert Downey a za zmínku stojí i docela zručná režie Briana Robbinse. Film měl bohatý rozpočet a nepůsobí v trikové oblasti lacině. Akon pak v titulkách zapěje chytlavou písničku a nuda přímo nehrozí. Kdo má rád náročné filmy, tak určitě po tomhle nesáhne. 60% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +zábavný námět, vtipné situace, herci (Allen, Downey, Glover) a další -občas směšné a trapné/// Pohodový rodinný snímek, kterému nechybí zajímavý námět, příjemní herci, nebezpečný záporák, který chce ovládnout lék na dlouhý život díky jednomu Tibetskému pejskovi a spousta srandiček plynoucích z toho když se jeden otec od rodiny začne měnit v psa. Situace v soudní síni patří k tomu trapnějšímu, ale jinak jsem se nenudil, sakryš nějak mě svědí za uchem, musím se podrbat packou./// Celkem 68%/// ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je běžnou praxí na ČSFD, že některá individua tu známkují filmy už po první reklamě, aby nám ostatním dokázala, jaký skvělý odhad mají. Tady se ale poprvé stalo, že během filmu přibyl i komentář. Jak obdivuhodné. Ale vlastně proč ne. Když se Kutil Tim může proměnit v čokla, je už možné asi úplně všechno... Tohle je další útok na pospolitost americké rodiny, tentokrát zabalený do chlupatého a uslintaného balení. Nepobralo to mnoho nápadu, o vtipu nemluvě, takže to logicky nepobere ani mnoho hvězd. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Standardní rodinná komedie. Tima i Downeyho mám rád a je mi trochu líto, že Downey nedostal víc prostoru - bohužel zacílili víc na mladší publikum. Musím vypíchnout hlavně skvělou honičku za kočkou, která tomu pevně zajistila třetí hvězdu a slušnou práci se zvířaty (oba opičáci se očividně náramně bavili). ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Počet scénáristů není konečný, neboť během přípravy se na textu podílelo více než deset lidí. Mezi nimi byl také Tim Allen. (imro)
  • Pro herečku Jane Curtin je Chundelatý pes prvním hraným filmem od komerčního propadu Šišounů v New Yorku (r. Steve Barron, 1993). (imro)
  • Původní námět filmu pochází z knihy maďarského spisovatele Felixe Saltena, který má na kontě také literární předlohu ke klasické disneyovce Bambi (r. David Hand, 1942). (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno