Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je vám divné, že dávám jen jednu komedii a dokonce i když tam hraje Rob. Ale tahle komedie je fakt špatná. Je to spíš trapné, než zábavné. Opravdu mě ten film zklamal. Ani to nemá žádnou myšlenku, i když "šikanované" děti je velké téma. A nakonec to dobře dopadne, dokonce líp, než by kdo čekal. SPOILER: v poslední minutě filmu dostanou všichni, co si přáli!!! Hurá! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdyby si tento film udržel po celou svou stopáž styl z prvních 2/3 filmu,šlo by o skutečně povedený komediální nářez,se sem tam sice trapnou vsuvkou,ale většinou s fakt zábavnými postavami a mnoha výbornými scénami.Poslední třetina ovšem spadla(opět ta choroba!) do totální moralizační sračičky,ve které se všechno předešlé povedené utopilo.Rob Schneider zde překvapivě nebyl zdaleka za největšího pitomce jako obvykle a docela mu to sedlo,Jon Lovitz opět neskutečně hlásil a ostatní slušně přihazovali,tedy až na mnou nenáviděného Jona Hedera,to je fakt antiherec a pitomec v jednom.Humor se zde nese tu v docela brutálním hávu,tu autoři využili opravdu skvělého nápadu na vtip,sem tam i nějaký ten fekální gag a ikdyž to celé bylo vlastně dějově strašná ubohost,mělo to správný zábavný nenudící šmrnc.Jak jsem se ale zmiňoval,závětr filmu se změnil v obehranou písničku: "vždyť se vlastně máme všichni rádi,obejmeme se a budeme se mít až do smrti rádi!" a vše zábavné bylo fuč.A je to velká škoda,protože to jinak fakt vtipné bylo.P.S.neplatí pro klub náročného diváka :)! ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo pozerateľné a asi najznesiteľnejší film Roba Schneidera, aký som videl. Hviezdou filmu je jednoznačne Jon Heder v jeho klasickej role prispatého dementa. Bohužiaľ ide iba o klasickú sandlerovsko-schneiderovskú komédiu s pár nechutnými vtipmi (a musím uznať celkom prekvapivými dvoma zvratmi). Dávam prednosť Frat Packu, Apatowovi a ich fuckovačkám. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa tesil na tuto sialenu komediu, ale bud som nemal na tento styl komedie naladu alebo to neviem vysvetlit, ale to dementne spravanie Jona Hedera a Davida Spadea mi nielenze nebolo smiesne, ale to vrtanie si v nose alebo plutie do tvare a este grcanie a neviem, ci som este na co som zabudol, mi skor kazilo naladu sa na ten film divat a to mam Jona Lovitza alebo Schneidera este celkom rad, tak ako aj komedie s Eddiem Murphym. Reziser Dennis Dugan ma za sebou komedie, ako TEN KLUK JE POSTRACH (1990), VELKY TATA (1999), POLICAJTI NA BATERKY (2003) alebo KDYZ SI CHUCK BRAL LARRYHO (2007). Na vsetkych filmoch som sa dobre pobavil, okrem tohto jedineho, kde som nasiel iba par humornych scen... 04.08.2008 ________ Rob Schneider - (Gus) +++ David Spade - (Richie) +++ Jon Heder - (Clark) +++ Jon Lovitz - (Mel) +++ Craig Kilborn - (Jerry) +++ James Earl Jones - (Hlas Dartha Vadera) +++ Dennis Dugan - (Coach Bellows) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Waddy Wachtel +++ ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Na bláznivou komedie málo bláznivý , ale třeba ten Howie co má za svého úhlavnho nepřítele slunce mě fakt dostal škoda že tam neměl větší prostor protože u něho jsem se nejvíc bavil . Jinak k filmu myslím si že by to šlo i líp a stačilo by jen málo a to nasadit lepší herce třeba na hlavní roli by se mi hodil Adam Sandler . ( 31.10.13/MAC ) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama