Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tato komedie mě vůbec nezklamala a rozhodně mile potěšila a pobavila. Soudila bych, že pro mě asi nejvydařenější Sandlerovský kousek, jaký jsem dosud zhlédla. O půvabnou stránku filmu se postarala kráska Kate Beckinsale a podivného vědátora zase úspěšně ztvárnil Christopher Walken. Nebýt poměrně odpuzující scénky s voňavým dárečkem Davidu Hasselhoffovi pod nos a závěrečného rodinného patosu za deště uprostřed silnice a pár ostatních drobností, považovala bych tuto vydařenou komedii téměř za dokonalou. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Click byl před zhlédnutím pro mě jen další odpočinkovou slátaninou s pár dobrými gagy. Po zhlédnutí ale musím svůj názor změnit. Film občas zahraje i na vážnou notu a i přesto, že jasné ponaučení a průhledný konec nasvědčuje další "sandlerovce", není tomu tak. Pokud oželíte některé trapné vtípky (tu rozmrdanou kachnu si vážně mohli odpustit), pak se jedná o velmi slušnou komedii s dobrými scénkami jak s typickým Sandlerem, tak se Sandlerem v netypicky vážné poloze (a Hasselhoff stojí za to lol). [Přesná stopáž: 103 min] ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Klik je komedie, která v podstatě není vtipná... Nebo takhle - prví asi dvě třetiny by vtipné být měly, já se ale za celou tu dobu jen asi tak 3x pousmála a jednou zasmála (zprávy v rádiu v budoucnosti: "Britney Spears porodila 23. dítě a Kevin tvrdí, že si konečně začne hledat práci. Michael Jackson je první osobou, která se nechala naklonovat a teď zve svůj klon k sobě domů, aby ho moh' obtěžovat"), asi mi moc nesedí Sandlerův druh humoru. Ovšem poslední půlhodinka se zvrtne docela mimo komedii a má co říct. Myslím, že každý zná někoho v situaci, v jaké jsou manžele Newmanovi, postavy jsou opravdu uvěřitelně napsané a docela silně odrážejí realitu všedního dne leckoho z nás. Po uležení jsem se rozhodla hodnocení zvýšit na 4*, protože mi pořád zůstává v hlavě, i když nevím proč (nebo možná i vím, ale těžko si to připouštím). ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nenávidím Adama Sandlera. Ktosi kdesi vyhlásil, že komerčný úspech tohto trápneho zjavu je jednou z najväčších záhad dnešnej doby, a ja s tým súhlasím. Vždy si po nejakom čase skúsim niečo s Adamom pozrieť, čakajúc nejaké prekvapenie... a zakaždým som znovu znechutený. Tento film sa ešte celkom dal, zapamätal som si z neho niekoľko výrazných gagov (čo si budeme navrávať, prdenie do Hasselhoffovej tváre som si naozaj vychutnal), ale onen príslovečný "ťah na bránku" to nemalo ani náhodou a záverečná "vážna" polhodinka je už len prehliadkou trápnosti a totálnej scenáristickej impotencie, keď tvorcovia zjavne nevedeli, ako uzavrieť príbeh postavený na naozaj solídnom nápade... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Na začiatku sekvencie, kde sa Michael (Adam Sandler) v kancelárii rozpráva so svojím šéfom Ammerom (David Hasselhoff), sú na Ammerovom nose viditeľné okuliare. O chvíľu neskôr zmiznú. (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno