Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Sledoval jsem Simpsonovi, když přišel první démon." Tento film se snaží po vzoru Spielbergova filmu navodit pocit nebezpečí obyčejných lidí, kteří stojí proti naprosto neznámé hrozbě. Tento záměr však nevychází. Prostředí je nevěrohodné a mimozemšťané jsou legračně zpracovaní, takže se nedaří vybudovat tu správnou atmosféru. Scénář herce vodí sem a tam a dává jim do úst často velmi podivné repliky (hlavně u kněze). Herci samotní velmi přehrávají, což je poměrně zábavné, ale to asi nebylo režisérským záměrem. Jedna z mála věcí, co se povedly, jsou některé opravdu pěkné záběry širé krajiny zpustošené válkou s nezvanými kolonisty. Tyto záběry však bohužel trvají vždy asi jen vteřinu, takže je divák ihned hozen nazpět do nefungujícího filmu. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Sem tam se tam projde obrovskej železnej krab s dvacetimetrovýma hnátama, a to je tak bohužel všechno. Nejen že je to strašná nuda, tak je to ještě natáčený na domácí kameru. Fakt hrůza. To i POVSTÁNÍ STROJŮ mě víc bavilo a ty kovový megachobotnice jsou v něm líp udělaný. [3324. hodnocení, 124. komentář, 9%, 9. nejhorší film] ()

Reklama

Chasm odpad!

všechny recenze uživatele

Musim přiznat, že sem to nedokoukal do konce, ale vlastně ani nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že se mu tento kousek do konce shlédnout podařilo. Impozantní "Walkers" vlastně moc impozantní nejsou, s nulovými efekty se "tvůrcům" nemohlo podařit stvořit o moc lepší věc, než tyhle trapně kreslené obří kraby, které dokážou sesmažit člověka jedním krátkým zeleným paprskem, až z něj zbyde jen ubohá kostřička, s troškou připáleného masa........ No prostě paráda! ()

dud odpad!

všechny recenze uživatele

Co si vzpomínám, tak bezkonkurenčně nejdebilnější film, který jsem viděl. Pustil jsem si jej zcela záměrně, vědom si „skvělé pověsti“ Asylumu a s očekáváním dobré zábavy z nízkorozpočtové slátaniny. A musím uznat, že první polovinu filmu mě opravdu fatální neherectví, opakující se trikové scény, nesmyslný děj, tragické dialogy, otřesné postavy a já nevím co ještě, bavily. Když mi ale v druhé polovině došla zásoba smíchu, stalo se dokoukání filmu utrpením a z toho množství debility a amatérství, kterou tvůrci do filmu vložili, jsem měl tendence k sebepoškozování. ()

Amandeus666 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch dobrejch-špatnejch filmů, který si vychutnáte s kámoši a škopkem. Často netušíte proč jsou hrdinové někde uvězněni, jak velký jsou invazivní příšery, mimochodem příšery vypadají GIFy, hrdina neustále ztrácí batoh a hned se zase ukazuje, vůbec nemáte možnost uvědomit si perspektivu - někdy to je velký jak barák někdy jak mrakodrap, ale co je nejvtipnější je fakt, jak se desetimetrový monstrum umí pohybovat neslyšně. TOŽ CELKOVĚ: Nejslabší adaptace Války světů, která si svých 9% vskutku zasluhuje, leč film svou sračkoidností baví po celou dobu, skoro v každé scéně je nějaká kravina, které nemůžete uvěřit, že ji tam nějaký střízlivý člověk mohl dát. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama