Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Poteší síce trhlý moderátor, ktorého absurdné keci nemajú konca, keď však príde na filmové novinky, či iné záležitosti, po skončení relácie zistíte, že vlastne nič nové o spomínaných filmoch, čo by stálo za zmienku neviete. Nezáživné rozhovory, nezaujímavé reportáže, pár trailerov a minimum recenzií... ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Dobrý kačer aneb Čtvrtníček to zachránil! Buďme rádi za ta málo. Není to narvané informacemi, není to, co bývalo..To už napsali jiní. Na netu je toho určitě víc, ale Kinobox mě aspoň donutí změnit médium a sednout na gauč a koukat... I když často to propásnu a ani varovné cedule po bytě mi stejně nepomůžou... Mění totiž pořád vysílací čas. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem měl tento pořad o filmových novinkách hodně rád. I já v něm našel řadu inspirací a dvojice moderátorů nebyla rovněž vůbec špatná. Jejich forma byla zábavná, poutavá – no prostě OK. Když se toho chopil Péťa Čtvrtníček, už to bohužel tak zábavné nebylo. Jako herce a komika ho mám rád, ale postupem času ty jeho gagy zaváněly i mírnou trapností a to je ještě slabé slovo. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Ještě v dobách kdy Kinobox uváděl Roman Holý a ten jeho prima parťák, patřil tento pořad mezi mé oblíbené a nenechal jsem si ujít žádný díl nebo jeho reprízu. Po té co ČT začala nesmyslně šetřit, stal se z toho paskvil pouze s mluveným slovem a ukázkami filmů. Nevím jaká je dnešní podoba pořadu, třeba se někdy zase podívám. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčkův humor mi sedí a rád se nechám vtáhnout do jeho zvláštní ,,vraťácké" (byl kdysi zakladatelem a performerem v divadle Vrata, obdoby divadla Sklep) stylizace a nechat se mystifikovat jeho crazy nápady (rozumím ale výtkám partnerských produkčních filmových společností, že díky moderátorovi je poněkud upozaděna informační hodnota pořadu...já také kolikrát ani nevím, jaký film měl právě v Kinoboxu premiéru, jelikož se pořád jen směju...) Tak tedy dobrý kačer...:-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama