Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Pump 

všechny recenze uživatele

Ještě v dobách kdy Kinobox uváděl Roman Holý a ten jeho prima parťák, patřil tento pořad mezi mé oblíbené a nenechal jsem si ujít žádný díl nebo jeho reprízu. Po té co ČT začala nesmyslně šetřit, stal se z toho paskvil pouze s mluveným slovem a ukázkami filmů. Nevím jaká je dnešní podoba pořadu, třeba se někdy zase podívám. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Kinobox jsem miloval. Peněz nebylo nazbyt, takže člověk nemohl chodit do kina pětkrát za týden, internet nebyl a s časopisy to také bylo na štíru. Takže Kinobox jsem vlastně vnímal jako takového průvodce všemi filmy, které člověk mohl vidět. A musím říct, že na tehdejší dobu byl pořad dělán velice profesionálně. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Dnešní úroveň zdaleka nedosahuje zábavné kvality z dob Holý & Kohout, ale určitá informační hodnota je zachována dodnes. Pro ty, co nečtou filmové magazíny či weby a nestahují trailery ideální volba, jak se podívat na pár záběrů z chystaných premiér a dozvědět se, kdy a co je v kině čeká apod. ___ Od doby, co to dostal Čtvrtníček je to navíc i místy vtipné... popojedem. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama