Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House tentokrát léčí malého autistického chlapce, který začal mít problémy s dechem. Zjišťuje, že symptomy, které chlapec vykazuje, jsou přinejmenším nezvyklé. Lékaři najdou v krevním oběhu jaterní buňky a chlapec začíná mít problémy se srdcem. V jednu chvíli přichází v úvahu i rakovina, lékaři však nejsou schopni nalézt jakékoli stopy nádoru. Pak v chlapcově oku objeví cizopasníky... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Když Eric Foreman (Omar Epps) zmiňuje, že kluk ujížděl "na Lucy v nebi s kubickým zirkonem" (v originále „Lucy in the sky with cubic zirconia“), odkazuje na písničku „Lucy In The Sky With Diamonds“ od kapely The Beatles, která je považována (ačkoli to autor John Lennon popírá) za narážku na psychedelickou drogu LSD. (Rikoz99)
  • Během konfrontace House (Hugh Laurie) s Cuddyovou (Lisa Edelstein) ohledně koberce v jeho pracovně začne House vykřikovat: „Attica,“ čímž odkazuje na krvavou vzpouru vězňů ve stejnojmenné americké věznici z roku 1971, kdy se přes 1 200 trestanců pomocí rebelie dožadovalo lepších životních podmínek a práv. Výsledkem byly desítky mrtvých, ale nakonec také vězeňské reformy. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama