Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která sice nepřichází s ničím originálním a užasným, proč by se o ní mluvilo ještě za několik let. Ale to vám při sledovaní nemusí vadit, zvlášť když se máte na co dívat (třeba Lindsay Lohan) a film vám nabídne všechno co od romantické komedie očekáváte. Prostě takový kvalitní průměr. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se převážně podíval kvůli Lindsay Lohan, která byla v roli smolařky výborná, ale celkový dojem z filmu není nijak povzbuzující, spíš bych řekl větší zklamání než jsem očekával. Vadilo mě převážně, že předvídatelných a klišé situací je ve filmu až příliš, a již od prvních minut je hned jasné, jakým způsobem bude film směřovat až do finále. Některé komické situace jsou až příliš přeslazené, až jsou nezvládnuté a kazí celkový dojem z filmového prožitku. Tuto jednohubku hodnotím 2 hvězdičky… ()

Reklama

Minimie 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná komedie, žádný filmový skvost. Takže se to skoro až stydím přiznat, ale já se skvěle bavila od začátku až do konce. Těch přehnaných smolařských situací tam sice bylo až příliš (trhala jsem si vlasy v očekávání, co přijde příště) a postava Lindsay Lohan by zasloužila pár facek, ale všechno to naštěstí vyvažuje Chris Pine, který je tady neuvěřitelně sexy (hlavně po tom, co odhodí převlek totálního losera). Hodnocení je někde mezi 3 a 4, ale za mě to v tomhle případě rozhodl Chris, pardon :) ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

No podíval sem se na to jenom kvůli Lindsay Lohan a ta mě nezklamala - komedie umí ( a neřekl bych že neumí hrát podívejte se na Atentát v Ambasadoru), příběh je sice hodně průměrnej a je to všechno takový až moc cool, ale na jedno podívání to je v pohodě. 4* dát nemůžu, ale díky Lindsay je to tak 70%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak takovou komedii potřebovala Lindsay jako sůl. Od dob filmů Mean Girls a Freaky Friday totiž žádnou pořádnou komedii nenatočila takže se konečně můžem těšit na Lindsay jak jí máme rádi. Ne že by byl příběh nějak originální, dá se na něm ale dobře stavět, a zde se to povedlo. Po ucházejícím začátku se to totiž docela rozjede a díky Lindsay je to opravdu sranda, protože ona má opravdu komediální talent (ať si řikaj všichni co chtěj, já si to prostě pořád myslím). Její mužský protějšek Chris Pine navíc taky hraje docela dobře, takže v tom není sama. Lindsay se prostě s Disneyem rozloučila se ctí a natočila dosti příjemnou komedii. Normálně bych asi dal 3*, ale kvůli Lindsay musím jít výš ;-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)

Reklama

Reklama