Sean StoneKamera:
Eduardo Enrique MayénHrají:
Oliver Stone, Sean Stone, Ella Lentini, Monique Zordan, Alexander Wraith, Monique van Vooren, Bruce Payne, Pete Antico, John SchrammObsahy(1)
V októbri 2009 skupina filmárov navštívi opustenú psychiatrickú liečebňu s cieľom preskúmať túto strašidelnú inštitúciu, známu kvôli radikálnej liečbe pacientov. Elektrošoky, inzulínová terapia a lobotómia tam boli samozrejmosťou. Akonáhle vstúpia dnu, rýchlo zistia, že tam nie sú sami. (ywulka)
Asi jsem to nepochopil, ale přijde mi, že takovouhle blbost jsem už pěkně dlouho neviděl. ()
Greystone park je FF záležitostí s velmi hutnou atmosférou. 40% ()
No jasně, ono už nestačí, že se ten obraz klasicky handycamově třepe .. jen houšť do nás chudáků diváků, vylepšete to ještě o takřka videoklipový saw-like střih. Když dojde na akci, tak už opravdu není vidět vůbec nic. Nicméně ... nejsem na to hrdý, klidně se mi smějte, ale já se po delší době u found footage hororu zase trochu bál. Ten film rozhodně není žádný zázrak, spíš naopak, ale jako no-reason strašidelná procházka opuštěnou psychiatrickou léčebnou to na mne docela zafungovalo. Takže za 3*. ()
Dva chlápci a ženská se procházejí opuštěnou léčebnou. Vidět jde úplné hovno a celý film vypadá zhruba takhle jde chlap přijde nějaký zvuk chlap se lekne řekne ostatním viděl jsi tu postavu v černém (nevidí to nikdo asi to měl pouze v hlavě) oni řeknou, že ne a tohle se opakuje dokola pořád. Scénář neexistoval tak, že se postavy objevují kdekoliv a bez vysvětlení aniž by to film odpověděl ta ženská z jedné scény a místnosti záhadně zmizí aniž by si toho někdo všiml a záhadně se objeví v jiné místnosti a další cca 3 lidi záhadně zmizí a nikdo se o nich nic nedozví navíc je to všem úplný šumák. Ta samá ženská vyšiluje, že tam nechce být a nelíbí se jí tam přesto celý film poslušně s němi chodí dál jednomu chlápkovi z toho začne hrabat a začne se chovat jak idiot (bez vysvětlení) , ale vůbec se to neřeší proč a jaké byly příčiny. Abych tomu nekřivdil cca 8 minut před koncem se zde něco stane ačkoliv ta scéna nedává smysl a nemá tam žádný přesah nebo příčinu jinak na atmosféru jim seru , když jde vidět veliké hovno to je jak kdyby někdo točil horor v jeskyni a padaly tam kamínky. ()
Dost podobný kanadskýmu putování po blázinci. Po pravdě u Asylum Tapes jsem se bál více, hlavně psycho konec byl mnohem lepší. Výtka musí směřovat k místami nesnesitelnému třesení kamerou a střihu, najednou nebyl přehled, co se děje a to mi příliš nevyhovuje. 6/10* ()
- Na kópiách určených pre distribúciu v kinách bol uvedený rok výroby 2010. (beso74)