Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slimák je mixem teroru, černého humoru a překvapivé lidskosti od scénáristy Jamese Gunna, jehož Úsvit mrtvých se stal hitem roku 2004. Wheelsy je obyčejné městečko plné přátelských lidiček, kteří se starají jen o své vlastní problémy. Jenže pod tímto milým povrchem se začínají dít divné věci... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (338)

heyda 

všechny recenze uživatele

Hledáte hororové béčko se vším co k tomu patří? Tak Slimák je pravá volba. :-) Vtipné momenty střídají momenty nechutné a sem tam narazíte i na nějakou tu lekačku nebo jiný dobrý hororvý prvek. Velmi potěší hudba. Každopádně nesmí se to brát vážně. Tenhle film totiž nemá za cíl vyděsit nebo vám ukázat nějaký teror, ale spíš pobavit + trochu znechutit a to se mu celkem daří. Dát víc jak 3 hvězdičky by bylo nefér vůči jiným dobrým hororům. Jít však pod 3 hvězdičky taky nechci, takže je to jasné. Jo a po titulkách váš čeká malinké překvápko :-D ()

topi 

všechny recenze uživatele

Výborná hororová komedie s krásně slizkou příšerou. Skvělá role pro Michaela Rookera (známého hlavně z kultovního snímku Henry : Portrait of a serial killer. Ve slimáčím kostýmu je prostě boží. Celkově efekty jsou parádní a maskérská práce na vysoké úrovni a některé digi efekty jsou taktéž skvěle udělané a nebijí do očí. Paráda, tak to má vypadat! Moc mě potěšila pidirolička šéfa Troma studia - Lloyda Kaufmana v roli opilce. Další zajímavostí je, že hudbu nahrála Slovenská filharmonie. A určitě doporučuju film vidět až do záverečných titulků! ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Jako horror slaboučké, jako komedie ještě slabší (popravdě jsem se zasmál jen asi u dvou hlášek připosraného starosty), ale pokud tento snímek budu brát jako poctu béčkovým spektáklům 80. let, které byly plné zombíků, červů, sprchových scén, krvavých efektů, mrzkých hereckých výkonů, scénáristické nemohoucnosti skryté za hláškovost, tak mohu s přimhouřením jednoho oka nějaký ten bodík přidat. A co, nakonec je tu přece Michael Rooker, který sice trochu pozapomněl na svou prďáckou formu z dob Henryho, ale na roli slizoidního milovníka má tak akorát slizký ksicht. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Čajíček. Tá povesť "najhnusnejšieho filmu týchto čias" je náramne prehnaná. Je to nahláškované, solídne zrežírované, herci sa bavia, ale chcelo by to fakt nejaké poriadne "maso". A to sa bohužiaľ nedostaví. Konzumentom Vreskotov zrejme bude naozaj zle, ale nás starých "braindeaďákov" tie dve-tri vybuchnuté hlavy v závere nechajú neuspokojených. Šťavnatejší bol dokonca aj pôvodný film Night of the Creeps, ktorého je Slimajz nepriznaným, ale očividným remakom. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Kurevsky zábavné Béčko, len škoda, že trailer sľuboval predsa len trochu viac. James Gun sa po scenáristickom úspechu na remaku Dawn of the Dead rozhodol zrežírovať aj niečo sám a my môžme byť len radi. Z filmu je cítiť radosť a vidieť, že James vyrastal pri Lloydovi, čo sa na ňom v nemalej miere podpísalo a Slither tým pádom pripomína jemnejšiu verziu Tromy za väčšie peniaze. Výborne obsadené a napísané postavy na čele s Nathanom Fillion v roli hláškujúceho šerifa, very funny starosta a samozrejme Michael "napadnutý" Rooker. Škoda, že sa to až moc chválilo tým aké je to Béčko a pritom Hell v tom nevidel žiaden sex, dokonca ani poriadne nahú babu :o( ()

Galerie (71)

Zajímavosti (23)

  • Dr. Karl byla i vedlejší role ve filmu Rabid (1977). (Stocki)
  • Po tom, ako Granta na začiatku atakuje mimozemský organizmus, tečie mu krv z nosa a uší. Keď sa však Grant postaví na nohy, má krv už len pod nosom, hoci si ju neutieral. (BlackTom)

Související novinky

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

12.09.2012

Už nápad zfilmovat relativně málo známý komiks Guardians of the Galaxy zněl jako něco, čím studio Marvel vstupuje na velmi nejistou půdu. Superhrdinský tým z daleké budoucnosti totiž obsahuje členy… (více)

Tvůrce Slimáka chce své Saw

Tvůrce Slimáka chce své Saw

10.08.2007

Jak jinak chápat synopsi dalšího kousku Jamese Gunna, scenáristy nového Úsvitu mrtvých a tvůrce téměř kultovního béčka Slimák? The Belcoo Experiment má být extrémně násilný horor o početné skupině… (více)

Reklama

Reklama