Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Hans. odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil smysl a děj toho filmu, co tim tvůrci vlastně chtěli říct, ale jedno vim jistě, nic horšího jsem už hodně dlouho neviděl, jestli vůbec někdy... Herci by možná ještě ušli, ale ta kamera a střih to je škoda mluvit, to je spolu s trikama (hlavně v závěru ty blesky) na antioscara!!! ()

Mayers odpad!

všechny recenze uživatele

"Pojď a vem si mě ty padesátitunová mrcho"...k tomuhle shitu píšu komentář jenom proto, že mnoho horších "filmů" neexistuje. Týpek, co hrál hlavní roli, je stoprocentně zedník, co šel náhodou kolem a efekty někdo dělal asi v malování (?!) Sv Bell je možná nejhorší "hororovej" režisér všech dob. Aspoň je tam jedna fakt vtipná scéna (závěrečný souboj s bagrem). Škoda že nenatočil třeba vraždící koloběžku :)))) to aspoň nezní až tak debilně. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Je jenom pár možností jak přistoupit k natočení hororu o vraždícím stavebním stroji. a) Jste průměrný režisér bez jakýchkoliv ambicí a s pořádnou kopou nadsázky natočíte nenáročný filmeček spíš komedii než horor (např. Gremlins) b) Jste uznávaný rutinér, který má tolik invence, důvtipu a především umu k tomu, aby vzdal hold béčkovým krvákům (např. Grindhouse). c) Jste úplný hovado a natočíte tohle…………….. ()

Dreadlord 

všechny recenze uživatele

Už dlouho sem se u žádného takhle špatného filmu tolik nenasmál. Rozhodně je ale potřeba si sehnat český dabing protože teprve ten tomuto dílku nasazuje korunu s nápisem: "Nejhorší film všech dob". Dále je potřeba říct že "filmaři" co tento kousek natočili byli spíš nějací lidé, kteří slíbili oné herečce hlavní roli ve filmu, když se všema bude spát a scénář vymysleli asi při tom styku. Docela se divím, že jí nepřišlo divné, že to natáčejí nějakou příruční kamerou z bazáče a že dialogy, které mezi sebou vedou by se klidně daly nahradit prskáním a kašláním a filmu by to nějak výrazně scenáristicky neublížilo. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Upřímně, co od tohoto filmu s tímhle názvem čekat? Špičkovej Áčkovej horor? Perfektně zpracovaný film? Nebo zábavnou Bčkovou srágoru? Tenhle film je potřeba brát takovej, jakej je, protože si nehraje na nic víc, než je. A tak jsem si ho teda s očekáváním srajdy pustil. A světe div se! Byla to srajda. Jenže já nemám důvod být zklamaný. Film je pěkně nechutnej, možná by to mohl být nový žánr. Transformace obětí bagru je povedená. Vyjídání vajíček z bagru je taky slušnej ekl! No a to závěrečný sklapnutí toho chlapa! ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama