Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shakes (Bobcat Goldthwait) vystupuje jako klaun na objednávku. V soukromí má však problémy s alkoholem, s přítelkyní i se šéfem a jeho vysněnou práci v televizi mu přebral jeden z jeho kolegů, klaun Binky (Tom Kenny). Když podlehne alkoholu při jednom vystoupení, je z práce vyhozen a opije se do bezvědomí. Jeho šéf je mezitím zabit Binkym, který spolu s dalšími klauny nastrčí bezvládné tělo Shakese na místo činu. Ten se po probuzení musí ukrývat a snažit se očistit své jméno. (fisus)

(více)

Recenze (4)

PunisherEDNA 

všechny recenze uživatele

Shakes the Clown se snaží být černou komedií s tragikomickým nádechem, ale naprosto selhává na všech frontách. Příběh o opilém klaunovi Shakesovi, který se potácí životem plným neúspěchů, je chaotický, nevtipný a často nepříjemný. Bob Goldthwait v hlavní roli je nevýrazný, postavy jsou otravné a dialogy křečovité. Režie a scénář jsou katastrofální – film se bezcílně potácí od jedné bizarní scény k druhé, aniž by přinesl smysluplný humor nebo poselství. Technická stránka filmu je stejně špatná – kamera, střih a vizuální zpracování působí lacině. I přes krátkou stopáž se film vleče a zanechává diváka v trapném očekávání konce. Celkově je Shakes the Clown nepovedeným pokusem, který byste měli rozhodně přeskočit, pokud nechcete ztratit čas na neúspěšnou komedii, která se zcela míjí účinkem. ()

Reklama

..Lucas.. odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, který jsem kdy viděl, téměř nic se za celou dobu nestane a občas mi to přijde jako amatérský film. Alespoň, že tu byl Adam Sandler a cameo Robina Williamse. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 1991 na filmovém festivalu v Bostonu (Massachusetts, USA). (BMW12)
  • Robin Williams (Instruktor) je v závěrečných titulcích uveden jako Marty Fromage, což je jeho pseudonym, pod kterým vystupoval jako stand-up komik. (fisus)

Reklama

Reklama