Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

asirtes 

všechny recenze uživatele

Rocker má všetky atribúty kvality, ktoré sa proste musia namiešať do dobrého rockerského naturálneho filmu. Rebelantský feeling, krásne ženské, žhavé gitarové riffy. Hrá v ňom rockera hip-hopový boh, čo je podivná blbosť, no ale hrá ho fakticky skvele. Marky Mark je ako Rocker strašne blbý a fantastické na tom je, že to snáď ani nehrá. Jak to len robí. Wahlberg je proste génius. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Film za 4 hviezdy, aj napriek tomu, že Mark to nespieval sám, podal obdivuhodný výkon. Príbeh je síce len trošku pozmeneným podaním klasického amerického snu, ale ten soundtrack, ten soundtrack. Ten soundtrack je božský aj diabolsky skvelý zároveň, neuveriteľná pecka, nášup toho najlepšieho, čo len mohli vybrať, len zaň by som dal celému filmu 6 hviezdičiek... A pozor, nezabúdať, že to má aj svoju myšlienku, svoj príbeh vzostupu a pádu, jednoducho to má svoje srdce. :-) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo špatný odhad a obsadil Marka Wahlberga, kterému se nedá příliš věřit, že je rockovým hudebníkem. Hrát hopera, rappera, tak by nebylo co řešit, ale rocker není jeho parketa. Jennifer Anniston, která tentokrát kromě líbezné tvářičky nenabídla víc, však nikdo nemůže vinit, že by hrát neuměla, a tak je spoleh hlavně na herce ve vedlejších rolích. Jason Flemyng, Timothy Olyphant nebo Timothy Spall to jistí. Stephen Herek přišel s hezkým vizuálem, do kterého zasadil nepříliš životný příběh o jednom muzikantovi. 40% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to taková jedna velká rock/metalová pohádečka o klučinovi, kterej nevědomky ke štěstí přišel. Problém mám s tím, že se v téhle branži už nějakou dobu pohybuju a troufnu si říct, že do toho nějakým způsobem vidím, takže v tu chvíli to absolutně ztrácí jakoukoliv váhu, kterou by to pravděpodobně mělo mít. Některý věci jsou tam dobrý a vcelku pravdivý, ale většina je hodně vycucaná z prstu. Je ale těžký tady nějak konkrétně argumentovat, abych zároveň nespoileroval. Jediný, co k tomu dodám, je, že jsem v podstatě celou dobu uvažoval o tom, že dám průměrný 3* a bude to, ale posledních cca 15 minut mě přesvědčilo o tom, že to prostě musí jít níž. ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Děsně pohodovej film s děsně pohodovou hudbou. Mark Wahlberg odehrál svou roli skvěle a zrovna teď mě nenapadá nikdo, kdo by se do ní hodil víc než on. Jsem rád, že je ve filmu více té dramatické stránky, než té komediální a tím pádem je tato verze filmu lepší, než ta z roku 2008. Jennifer Aniston má ve filmu docela dost prostoru a to je jedině dobře, protože ona je naprosto skvělá. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Příběh filmu se částečně schoduje s příběhem Tima "Rippera" Owense. Zpěvák revivalové skupiny se po odchodu zpěváka, který je utajený homosexuál, ze své oblíbené skupiny, stane jejich novým zpěvákem. Owens byl dva roky po natočení filmu z Judas Priest propuštěn, aby se na scénu mohl vrátit Halford. Několik věcí však bylo ve filmu oproti skutečnosti pozměněno. Např. Rob Halford nebyl vykopnut, ale odešel sám. Owens nepochází z Pittsburghu, ale z Akronu v Ohiu, Halford opouští Judas Priest až v devadesátých letech, ne osmdesátých. Podle producentů se však film odehrává v 80. letech proto, aby se mohl příběh ubírat jiným směrem. Podle Owense však byl důvod k tomu, že producenti příběh pozměnili ten, že se se skupinou Judas Priest nedohodli na finančních podmínkách k získání autorských práv. (liquido26)
  • Rob Halford prohlásil, že Rock Star je jedním z jeho oblíbených snímků. (liquido26)
  • Členy skupiny Steel Dragon byli: Bobby Beers - zpěv (Jason Flemyng), Kirk Cuddy - kytara (Dominic West), Ghode - kytara (Zakk Wylde), Jorgen - baskytara (Jeff Pilson), A.C. - bicí (Jason Bonham), Izzy - zpěv po odchodu Bobbyho Beerse (Mark Wahlberg). Wylde, Pilson a Bonham hráli v písních Steel Dragon sami. Za Dominica Westa na kytaru zaskakoval druhý kytarista Black Lebel Society, Nick Catanase. Místo Wahlberga zpíval Michael Matijevic ze skupiny Steelheart a místo Flemynga Jeff Scott Soto ze skupiny Yngwieho Malmsteena. Se Steel Dragon si také v roli fanouška, kterého pozve Izzy na pódium, zazpíval zpěvák Myles Kennedy. (liquido26)

Reklama

Reklama