Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (654)

mikinhoo 

všechny recenze uživatele

Tak prostě tohle je nejlepší. Jeremy, Richard a James vytvořili žijící legendu. Kdo by neznal Stiga? Jeremyho hlášky a nešikovnost? Richardovi vtípky a nápady? A Jamesovu pomalost, když sedí za volantem? V jejich speciálech se dozvídáme, že i děti z Iráku znají všechny tyto aspekty úspěchu Top Gearu. Tahle banda bok po boku je nesmrtelná. Velkých 5*. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Esence trapnýho rádobyhumoru (pokusy o vtipy tu jsou opravdu ubohý) na pozadí světa motorů v plechovkách na 4 kolech. Již od roku 78 - síla! Mužská nejrozšířenější úchylka ve své plné kráse..."Úžasní" moderátoři tomu nasazujou korunku. Pořad, který nejspíš většině mužský populace prokrvuje penis, jinak si jeho oblíbenost nedovedu vysvětlit. Z normálních lidí se při sledování stávaj holčičky hrající si s barbínkama. Jeremy Carkson mi nepřipadá vtipný a už vůbec ne charismatický (je to nesympatický kretén). Dovětkem by mě zajímalo, kolik z těch zanícených místních fanoušků kdy vidělo alespoň jeden díl s originálním zněním. Dabing to má příšerně vlezlej a čiší z něj takový to umělý nadšení. ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

Trio charismatických hračiček, neomezený rozpočet BBC (takhle má vypadat veřejnoprávní televize, vy šupáci z Kavčích hor) a šílené nápady plné destrukce a suchého humoru... A to nerozpoznám diferenciál od převodovky... (pravý Top Gear počítám od příchodu Jamese "captainna slowa" Maye, tak dokonale sehraná parta moderátorů tu nebyla hodně dlouho) ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Najlepší program zo sveta automobilizmu. Tento program Vám nedá to čo všetky jemu podobné. Nudné prečítané parametre z výroby a na konci povedia, že je to celkom dobré auto. Nie. Tento program je v tom výborný, že to dokážu podať z dobrou ľahkosťou, troškou akcie a z " britským humorom". To je na tom najlepšie. Ide o originálne podanie, ktoré nevymyslí nikto iný ako Jeremy Clarkson. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • V jedné z epizod testuje Jeremy Clarkson Škodu Yeti, přičemž značku vyslovuje jako "Skouda". Vůz označil za nejuniverzálnější a nejlepší auto všech dob. (Listeroman)
  • V 8. dílu 12. série v čase 39:22 kamery BBC zaznamenaly UFO. Na horizontu je vidět rychle se pohybujcí objekt neznámého tvaru, který se následně ztrácí za horami. Vyskytla se řada teorií od neidentifikovatelného létajícího předmětu až po tu, ve které se tvrdí, že záběr je podvod a objekt byl přidán samotnými tvůrci pořadu. [Zdroj: ProProto.cz] (ČSFD)
  • Moderátorské trio se podílelo na vývoji hry "Forza Motorsport 5". (Illuminare)

Reklama

Reklama