Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

PKD 

všechny recenze uživatele

Britský humor etc.miluji,ale tohle je u mě taková nehumorná trapárna,že to snad nemá obdoby. I když chápu,co takovou fůru lidí na tom tankuje,tak renomé tohoto laciného varieté,je pro mě záhadou kosmických rozměrů a důkazem,že ne vše britské,musí býti nutně nadprůměrné. Přesto odpad nedám,páč jsem se (zřejmě v tu dobu,kdy jsem to kdysi viděl intoxikován alkoholem),docela pobavil. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprostá elita mezi motoristickými pořady. Dívám se ne to strašně rád a to nejsem vůbec fanda do aut. Top Gear totiž funguje velice dobře i jako zábavný pořad. Navíc, tihle týpci dokáži o autech básnit tak, že i v takovém motoristickém frigidovi jako jsem já, zažehnou plamen touhy. Naprosto bezkonkurenční záležitost, po jejímž shlédnutí mi přijdou veškeré ostatní moto-pořady zbytečné. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Kam se na tohle hraba AUTOSALON :) Suprčuprnejlepší a nejúžasnější moderátoři, kteří se se svým humorem navzájem výborně doplňují. Někdy se mi stane, že se nezasměju ani výborné komedie, ale abych se smíchy nezkácel na zem u TOP GEARU? To ne :D Naschvály, humor a především ,,auta za rozumnou cenu" a super auta tu nechybí.. (kde ty penízky BBC bere?) Když pořad o autech, tak tenhle! 95% ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

O auta se až tak moc nezajímám, ale Top Gear mne naprosto uchvátil. Z 1/2 za to může "lidovost" pořadu - recenze aut, která si může koupit i smrtelník, zajímavé postřehy a nápady, jak ušetřit atd. Z 2/2 za to můžou skvělí moderátoři. Je mi jedno, že Jeremy je nejhůř oblékaný muž, je velmi vtipný a ohromě charismatický. Stejně tak Richard Hammond, který - jak Jeremy jednou poznamenal - vypadá úplně jako David Tennant (David Tennant is the good looking version of Richard Hammond!) :D ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ačkoli nejsou auta v mém pomyslném žebříčku hodnot ani v první desítce, tak tento pořad mám moc rád. Moderátoři jsou naprosto perfektní. Srší anglickým humorem do všech stran. Jsem si jistý, že se nabaží jak lajk, tak i velký automobilový znalec. Pravidelným divákem nejsem, ale kdykoli na pořad v televizi narazím, tak je absolutně vyloučené, že bych přepnul kanál. Prezentována jsou převážně auta, která jsou pro běžného smrtelníka z kategorie nekoupitelných, ale věříte, že mi to vůbec nevadí? Pěkné 4*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Hammond se stal členem týmu moderátorů v roce 2002. Fanoušky a svými spolupracovníky je často oslovován "Křeček" kvůli své menší postavě a záběru z jedné epizody, kdy Hammond křečka opravdu napodobuje. Dalším důvodem, proč si z něj Jeremy a James utahují, jsou jeho bílé zuby, které si nechává podle nich velice často bělit. [Zdroj: topgear.iwolf.cz] (Daewiik)
  • Ve 2. epizodě 19. série zazněla v 17. minutě hlavní znělka z filmu Avengers (2012). (Nathaniell)
  • V záverečných titulkoch botsvanského špeciálu (s10e6) majú všetci pred priezviskom uvedené Arcibiskup Desmond podľa mena arcibiskupa Desmond Mpilo Tutu, nositeľa Nobelovej ceny za mier. (Dm1tr1j)

Reklama

Reklama