Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 243 h 38 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(17) / Epizody(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (189)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

EDIT2024: Je strašně super vidět, jak se v 16. a 17. sérii přizpůsobili době. Kamera a záběry jsou intenzivnější, hudba je promyšlená do nejmenšího detailu. Působí to tím správně temným a zlým dojmem, jakým to má působit, když chytáte zlé sériové vrahy a rozplétáte tajné spiknutí. /// Ze všech detektivních TV seriálů je tenhlete rozhodně nejdrsnější, nejpřísnější. Případy jsou promyšlené, postavy také. Oceňuju, že trvalo tři série, než jste měli možnost poznat postavy i z jiného než pracovního pohledu. Vztahy mezi nimi se vyvíjí a odhalují pomalu. Seriál vás k sobě pustí pomalu, ale o to intenzivněji vás vtáhne. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

I-1° Extreme Aggressor (Krutý útočník) ¤ I-2 ° Compulsion (Nutkání) ¤ I-3 ° Won't Get Fooled Again (Nenechám se znovu napálit) ¤ I-4 ° Plain Sight ¤ I-5 ° Broken Mirror ¤ I-6 ° L.D.S.K. ¤ I-7 ° The Fox ¤ I-8 ° Natural Born Killer ¤ I-9 ° Derailed ¤ I-10 ° The Popular Kids ¤ I-11 ° Blood Hungry ¤ I-12 ° What Fresh Hell? ¤ I-13 ° Poison ¤ I-14 ° Riding the Lightning ¤ I-15 ° Unfinished Business ¤ I-16 ° The Tribe ¤ I-17 °A Real Rain ¤ I-18 ° Somebody's Watching ¤ I-19 ° Machismo ¤ I-20 ° Charm and Harm ¤ I-21 ° Secrets and Lies ¤ I-22 The Fisher King: Part 1° ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch slabších kriminálek. Není to úplně špatné, ale oproti Kriminálkám nebo Sběratelé kostí je to slabší. Děj je naprosto stejný každý díl a nemá to takovou atmosféru, aby vás to donutilo koukat na každou epizodu. Postupy jsou každý díl úplně stejné a v podstatě je jasné, co bude následovat a jak příběh pojede. Navíc vyváženost dílů je dosti nevyrovnaná. Občas se dá najít velice dobrý díl, jindy zase dost slabý, až nudný. Každopádně seriál nevyhledávám a kouknu se jen, když zrovna jsem u TV a náhodou přepnu. Howgh! ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Musím reagovat na jeden komentář zde, sice mého jinak oblíbence, ale budiž. Za prvé: srovnávat Myšlenky zločince s C.S.I. je svatokrádež! A za druhé: po jednom díle děkuji, nechci? Kde to jsme? Hodnotit celý seriál na základě jednoho dílu? A srovnávat ho s jiným, který má diametrálně odlišné téma? Tak to je smutné, opravdu. Proto je to s e r i á l, aby se člověk např. postupně dopracoval k jednotlivým postavám, lépe je poznal, ne? Myšlenky zločince vyčnívají nad všechny kriminálky Miami a L.A., a N.Y. a podobně, které jsou dle mého názoru nachlup stejné a soustředí se povětšinou na laboratoře a ohledávání tkanin, vlasů a ostatního humusu. Hrdinové Myšlenek zločince vstupují pachateli do hlavy, do jeho myšlení, do myšlení sériových vrahů, převážně psychopatů, proto jsou vraždy, které se zde řeší mnohem drsnější a budí v člověku strach. Postupem času jsem si našla vztah ke každému z členů elitního týmu a stala jsem se závislákem na sledování brilantního řešení hrůzných skutků jejich neznámých. Musím ale dodat, že od osmé série to rapidně ztrácí šmrnc. Docházely jim zjevně nápady a nedá se na to vůbec koukat, i proto, že se kamsi ztratila předchozí vážnost. A málem bych zapomněla, díky Myšlenkám zločince jsem objevila jednu z mých oblíbených knih, hlavně pro její čtivost a napětí, "Sběratel" od Johna Fowlese. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Psychiatr: "Kukuřice"_____Camel: "Hranostaj!"____ P: "Těžká melancholie, záliba v kompotech". ... "Podbříšnice".____ C: "Šunka šunka".____ P:"V dětství kolika... později pohlavně zneužit řádovou sestrou v okolí lesní studánky."____ Inspektor: "Tak co?____ P:"Ten člověk nevraždí sám, je jich víc... asi sedmnáct" ()

Galerie (2 248)

Zajímavosti (19)

  • Mandy Patinkin odešel ze seriálu, protože ho velmi tížila na srdci vážnost a brutalita, která je v seriálu vyobrazena. (cunicekb)
  • Jednotka analýzy chování (Behavioral analysis unit) sídlí ve městě Quantico. Původně se měl seriál podle tohoto města jmenovat. (pufina)
  • Producent a scenárista Jim Clemente počas svojej kariéry v FBI absolvoval okolo 500 letov na miesta činu a prezradil, že FBI ani náhodou nemôže dopriať jednotke behaviorálnej analýzy súkromné lietadlo. Lietali vždy druhou triedou ako bežní cestujúci. (krasomama)

Související novinky

Reklama

Reklama