Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Hahaha tak tohle je jízda alá prcičky, ale o pár desítek let dříve :) nikdy nezapomenu na vhs a proslulej dabing jedním člověkem, plnej pokoj lidí a v malé tv na videopřehrávači hrál prasátko Porky. Pro mě kultovní záležitost :) osmdesátejch let :) 100 % ... jak se ten učitel řeže v tý tělocvičně :) :) učitelka hrošice co chce měřit genitály :) a vrcholná scénka v ředitelně u toho jsem brečel smíchy :) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo napsáno, jedná se o Prcičky ve starém kabátě. Nikdy mě podobné komedie moc nebraly a ani tahle stará věc není vyjímkou. Vtipy mi bohužel nic neříkaly a v podstatě jediná povedená scéna je ta ve sprchách a ředitelně. Ta je opravdu o bránici. Avšak k tomu, abych mohl říct, že jsem viděl kvalitní komedii, má Porky hodně daleko a jedna jediná pětiminutová scéna to nezachrání. 45% ()

Reklama

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Ak vydržíte celý film pozerať až dokonca, uvidíte niekoľko ťažko zabudnuteľných scénok. V dievčenských sprchách a v riaditeľni. Niekoľko v celku pekných nahých dievčat a krásne veterány dokážu potešiť nejedno chlapské oko. NIE: Málo vtipu, ktorý nie vždy funguje (toto je komédia?!), mizerné hranie a konflikt, ktorý stavia iba na hlúposti jednej z vedľajších postáv. A že existuje aj Porky's 2? Toto mi raz vrchovato stačilo. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

RetroPrcičky osmdesátých let dokazující, že středoškoláci byli za prezidenta Eisenhowera nadržení stejně jako o 30 či 40 let později. Vedle toho nejdůležitějšího se tu snaživě tematizuje rasismus či vztah otce a syna, humor je místy trapný (což je sice nechtěně, ale přece jen realistické), ale třeba dohra sprchové scény v ředitelně to bohatě vyvažuje. Co se týká sexu, zdá se, že osmdesátky byly v nabídce velkorysejší a otevřenější (aby nedošlo k mýlce - slovem osmdesátky myslím filmovou dekádu) než to, co bylo v žánru servírováno mojí generaci. Vedle hereček, u kterých bude pomníkem jejich mládí asi jen sprchová scéna tohohle filmu, je bonusem Kim Cattrallová ukazující, že před Sexem ve městě začínala Samantha v tělocvičně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako prežíva partia puberťákov život na strednej škole? Ich starosti sa točia okolo samých dôležitých vecí - napríklad špehovanie dievčat v sprchách alebo vymýšľanie naschválov učiteľom. Porky je názov vysnívaného striptízového baru. Perfektné komédia, ktorá mi tak trochu pripomenula prcičky s tým rozdielom, že tento film je o niečo starší a preto aj nie tak vulgárny. Nájde sa tu plno srandovných situácií a podarených hlášok, ktoré zaručene pobavia a donútia vás sa zasmiať. Dá sa povedať, že humor neurazí. Dôkazom tomu je napríklad scéna v dievčenských sprchách, ktorá je jednoducho fantastická. A to, ako sa pomstili zradnému majiteľovi nočného klubu Porkymu bolo tiež výborne vymyslené. Ak máte chuť na retro kozičky, tak neváhajte. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama