Reklama

Reklama

Na stromě

  • Francie Sur un arbre perché (více)
všechny plakáty
TV spot

VOD (1)

Bohatý podnikatel neochotně nabere dva stopaře. Když ale špatně odbočí, skončí všichni tři i s autem na stromě. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (142)

1frida2 

všechny recenze uživatele

Znovu jsem se na něj podívala a musím znovu říct, že jsem se výborně pobavila. Na stromě trčí, člověk by řek"děsná nuda", ale co všechno se tam děje a o čem všem tam člověk koumá. Myšlenky mu blbnou hlavu v prostoru, který je ohromný, ale zárověň uzavřený, páč není kam šlápnout, kam se hnout a prostor láká k létání. Senzi kousek! Konec už byl trošku protahován, proto čtyři*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mohu potvrdit okolní komentáře a uznat, že se skutečně jedná o jednu z horších komediíí s Louis de Funèsem. Kromě závěrečné asi 25 minutové záchrané akce je to totálně nudná blbost. Naštěstí je závěrečná záchrana dokonale bláznivá a docela silně kompenzuje debilní zbytek. V tom debilním snímku je snad jediná scénka s lodí, která stojí za zmínku. V závěru je úžasný především reportér, který s obrovským zaujetím popisuje záchranou akci. Jinak je celkem k popukání celkový postup při záchraně. Louis de Funès hraje svůj standart, ale jeho společník a společnice jsou nepopsatelně otravní. Celkově hodnocení nevidím nijak slavně. První hodinka je bohužel prakticky nekoukatelná. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na jeden film je v něm nesmyslů až moc. Ale není třeba nad nimi přemýšlet. Prostě se jen dívat a bavit se. Jako vždy je i skvělý dabing, mimo pana Flipovského i pana Kopřivy. Snímek neoplývá ani dějem a ani akcí, ale i přesto se tvůrcům podařilo dosáhnout toho, že je to legrace a divák se zase nějak moc nenudí. 8515/8525 ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Jako námět zajímavé, dokonce to působí až strašidelně, ale něco chybí. Chtělo by to duchaplnější zápletku mimo pínii, protože byť mít v arzenálu komika kalibru De Funése je výherní tiket, nechat ho celý film na jednom místě, v jednom autě vyvolá depresy u všech. Pár slovních perliček tvůrci vypotí, složité natáčecí podmínky rovněž vyšli, ale já bych do podobného tématu komický prvek snad ani nedal. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Obyčajne mi problémy spojené s logikou príliš neprekážajú. Lenže v Na strome sú tieto nedostatky natoľko do očí bijúce, že som musel na ne neustále myslieť. Prečo sa dvaja muži budili každé ráno čerstvo oholení? Kde vykonávali potrebu? Nevadili im telesné pachy, keď sa mladí mali tak k sebe? No a čo s tou vodou? To vydržali bez nej tak dlho? Nehovoriac o jedle. Ale možno to Korber myslel práve takto absurdne, lenže nepochopil som zmysel takéhoto zámeru. Potešil ma celkom nečakaný záver, ktorý naopak napriek svojej absurdnosti je aj na rozdiel od väčšiny filmu logický a trefný. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (12)

  • Poslední film syna Louise De Funése, Olivera, nyní se věnuje letectví. (M.B)
  • Děj filmu je ohraničen dny 15. – 20. září, ovšem oba muži ve voze jsou stále hladce oholeni. Po pěti dnech už by jim na tvářích rašilo strniště. (Robbi)
  • Film byl natočen v exteriérech Francouzské riviéry na jihu Francie, oblasti známé jako Azurové pobřeží. (Pierre)

Reklama

Reklama