Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (223)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý, či sa američania budú držať pôvodnej snímky, alebo či to niejak zhollywoodujú....a tak som si to pozrel.....vzhľadom nato, že výraznejšie nevybočili od originálu...ma to až tak nebavilo.....Američania tiež niektoré momenty nedotiahli, poprípade vynechali.....čo je škoda lebo v origináli tieto momenty dokreslovali celkový obraz.....Čo je ale horšie postrádal som zimomriavky, ktoré mnou pobehovali v pôvodnej snímke.......plusom USA-snímky je akurát Jessica na ktorú sa pozerá veľmi dobre.........v každom prípade ale odporúčam originál......a ešte dačo .....:záver američania vôbec nezvládli ...ale vôbec..... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nehrála J. Alba, tak je to totální odpad. Nevím jaký byl rozdíl v rozpočtech mezi remakem a originálem, ale asiaté dokázali vytěžit ze svého umění mnohem více, než přiblblí američané. Ti už by se měli vykašlat na kopírování a předělávky asijských filmů, protože to je katastrofa, co vypouštějí na svět. Navíc si zde nelze nevšimnout, že když už něco okopírovali, tak to ještě k tomu i totálně odflákli. V některých momentech si šli tvůrci vlastní cestou a to nejspíš způsobilo celkovou sterilitu a nudnost celého snímku. Atmosféra je tu povětšinu času na bodu mrazu, napětí téměř žádné, děsivé scény odbyté a vůbec ne strašidelné, atd… ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Viete čo, nezaradila by som to medzi horory. Bolo to niečo jemné medzi final destination, purpurovými riekami a akousi drámou o slepej dievčine, ktorú hrá Jessica Alba. Ale napriek tomu, že tu všetci ospevujú originál, ktorý som nevidela , tak nemám film s ničím porovnať, mne sa to páčilo. Malo to takú tmavú auru, Alessandra Nivolu, pár naozaj vydarených scén a dobrý scenár, ktorý zas niektorí z neznámeho dôvodu odsúdia. Podla môjho osobného názoru si táto vecička zaslúži tak 70%. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Originál jsem zatím neviděl, ale od The eye jsem přesto čekal trochu víc. Bohužel jsem se nedočkal žádné atmosféry, která by nějakým způsobem gradovala. Snímek je od začátku do konce stejný a neděje se zde nic neobvyklého. Když se už jedná o duchařský horor člověk by čekal, že se sem tam lekne. Bohužel tohle je horor kde se ani neleknete. A třešnička na dortu jsou mizerné herecké výkony hlavním protagonistů. Důvod proč jsem se na celý film dokoukal je krásná Jessica Alba. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľmi nepodarený americký remake ne-úplne vydareného japonského originálu. Herecky chabé, atmosféra vlažná. Pár trápnych ľakačiek nerobí tento horor hororom. Kratšia stopáž je síce fajn, ale bohužiaľ sa stihla dostaviť ,,pani nuda,, Zopár lepších momentov sa síce vyskytlo, záver tiež nebol zlý, no nestačí to ani na priemer. 38% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)

Reklama

Reklama