Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama natočené na základě skutečného příběhu o nejdelším mafiánském procesu v americké historii. Jack DiNorscio (Vin Diesel), obviněný z drogového překupnictví, obrátí soud vzhůru nohama, když se rozhodne obhajovat sám sebe. Zdánlivě jasný případ, tak skončí jedním z nejvíc šokujících verdiktů v soudní historii. Skutečný Jack DiNorscio během natáčení tohoto filmu zemřel, Vin Diesel se s ním ještě předtím setkal, aby porozuměl, co pro něj soudní spor skutečně znamenal a za co bojoval. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

aluna 

všechny recenze uživatele

Při sedmadvacátým "I love you, guys." mi pomalu stoupala večeře do jícnu a i když tam šlo o usvědčení z organizovanýho zločinu, dělat z týhle bandy svatoušky a nic víc než veselou snědší rodinku, co se ráda pobaví, futrujou si rypáčky a semtam při krájení dortu na oslavě zaříznou i lecjaký prase, taky není úplně nejlepší úhel pohledu (hezky se dá ztotožnit s výkřikem obžaloby v rozpacích), ale Jackie je srdcař a film taky jeden točil. A navíc fonetickej "Vyhrát naftu" tam překvapivě sedí a vnuknul mi myšlenkový asociace na večer: a verdikt? Určitě je lepší se jmenovat Win Diesel než Lo(o)se Gas. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $1,173,643Tržby Celosvetovo $2,636,637 ║ Vin Diesel a jeho šlapanec úplne vedľa, z tými vlasami vypadá fakt otrasne, toho Taliana mu fakt ťažko uveriť ako herecky sa snaží a nie je to úplne zle ale celé to je dejovo podané v tak fádnej plochej nezáživnej réžii až hrôza. Tento film riadne zbrzdil Dieselovi kariéru, môže byť rád že úplne neodpísal, veď 2roky po filme nikde poriadne nehral. /25%/ ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Mafiánské filmy jsou rozhodně moje krevní skupina, ale humorně laděný gangsterský film - s tím už mám velký problém. Tato kombinace se mi zkrátka nelíbila. Sice film vychází ze skutečných událostí a bylo teda vidět, že Jack DiNorscio byl fakt blázen, nicméně 4 hvězdičky filmu dát nemůžu. Po čase už to byla docela i nuda. Ale musí se ocenit výkon Vina Diesela. Je to na hraně, ale nakonec dávám 69%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Veterán světové režie nezklamal a dokázal natočit poutavý příběh, který se prakticky celý odehrává v soudní síni. Jeho hrdinou je zdánlivě drobný gangster Jackie DiNorscio (výborná ukázka že i herec od kterého bychom herecký výkon čekali ze všech nejméně, dokáže spolehlivě zahrát svou postavu když je zajímavě napsaná). Vin Diesel opravdu podává velice kvalitní herecký výkon, naprosto odlišný od většiny svých postav. Trošku mě mrzelo že obžaloba neměla žádná esa v rukávech a tak výsledek procesu až tolik nepřekvapil. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

naprosto k neuvěření,kámoš mě to to půjčil ať na to mrknu že je to nějaký drama z vinem dieselem.tak sem se lek,a pustil si to,no a zjistil sem že je to ultra vtipně natočené drama s komediálními prvky,kde mě naprosto vyrazil dech vin(vlasy na hlavě)diesel.je vidět že zvládne i charakterní role.bravo!!!! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Scénárista T. J. Mancini získal oficiální přepis výpovědí u soudu, a poté je přidal do dialogů v soudní síni. (CliffLee)
  • Giacomo DiNorscio zemřel 14 listopadu 2004, během natáčení filmu. (CliffLee)
  • Některé dialogy ze soudní síně zazněli i u skutečného přelíčení. (CliffLee)

Reklama

Reklama