Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

50% ● Tuctová záležitost, která žánrově kopíruje podobné filmy. Znáte to, nesmyslná idea, která vás ale svou absurdností nadchne, mezitím se line nějaký nereálný děj, náznak sexy románku a na konci samozřejmě všechno dobře dopadne absolutně proti zdravému rozumu, ale to je vám jedno, protože jste si přeci přáli, aby TO dopadlo TAK jak mělo. Nicméně kdo má rád tenhle styl, patrně se nudit nebude; možná bych dal i 3*, ale fakt si myslim, že podobných kousků už bylo dost. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to sranda a dá se na to koukat, hlavně ze začátku, ale jinak je to další film "o ničem". Je to spíše marnost natočit film o něčem, co se cítí skutečné, ale přitom to je nemožné. To už je lepší, když si film na nic nehraje. No a čeho mám už celkem po krk, jsou scény typu srdceryvných proslovů plných oblbujících a obhajujích argumentů, o které se Amíci snaží snad v každém druhém filmu. 40% ()

Reklama

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Silně jsem váhal nad hodnocením Odpad! Tak nehorázná, nevtipná a svojí stupiditou do očí bijící nuda se jen tak nevidí. Pousmál jsem se asi 2x za celou dobu, a to ještě spíš naprosté debilitě dialogů. Tragické po všech stránkách, jediné srovnání snese s Gutalaxem. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Film, který mě překvapil a hlavně pobavil! Čekal jsem tuny balastu, triviálních a otřepaných vtípků, otřesné a nesympatické hrdiny, typický americký teenage vejškrab z pomyslně nekonečné studnice hollywoodských scénářů. Ale světe div se, opak je pravdou. Inteligentní humor, sympatičtí hrdinové a hlavně atraktivní prostředí podložené dobrými nápady. Ideální snímek pro oddych, pobavení i zamyšlení. Nesmějte se mi, to zamyšlení berte jen tak naoko, protože u tohoto snímku je lepší vypnout :), ale přeci jenom, když je ke konci ve filmu řeč o tradicích a běžných postupech, je nám řečeno co je správné a jak to nemá vypadat, donutí vás to zamyslet. Učení je o principu, a student se z principu chce učit, to co ho zajímá, proto myšlenka udělat školu studentů pro studenty, s experimentálními metodami, je zajímavá a lákavá a to je jeden z těch dobrých nápadů, kterých zde najdete víc. Tyto nápady jsou sice podány co nejšílenějším způsobem, tedy způsobem, který by v reálu asi neobstál, ale svůj účel ve FILMU plní - baví mě... a tak to má být. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)

Reklama

Reklama