Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Ano premisa zajímavá, ano žádný fekalní humor (na americkou teenagerovskou komedii unikum), ano zajímavé vedlejší postavy, ale ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne Justin Long. Vždyť ten chlapec co 5 minut svůj záběr tak neskutečně přehraje Auuu, to tahalo za oči. PS: Tomu Jonahu Hillovi ale lítaj kila sem tam, rok co rok, flm co film a tady si někdo stěžuje na destrukci Ch. Balea. Tsss.. ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se o snímek tohoto ražení ani neotřel. Řekl bych si typická americká bláznivá komedie pro zoufalce. Přes všechny mé počáteční obavy jsem se odhodlal k jeho sledování a jsem za to nesmírně rád. Hlavní myšlenka - originalita sama! Nevzpomínám si, že bych někdy viděl něco podobného, takže 2 hvězdičky jdou jen za originalitu. Co se týče samotného provedení, no, tady už to trochu pokulhává. Několikrát se mi zdálo, že se to nesmírně vleče, ždímá se zde každý sebemenší detail (což je koneckonců logické, protože děj celého filmu včetně závěrečného verdiktu lze vyjádřit jednou větou). Nemohu ovšem říct, že jsem se nebavil, ba naopak. Je to vlastně taková úžasná přehlídka mimoňů, kteří se nedostali nikam na opravdovou školu a tady na fiktivní výšce si plní své nejtajnější přání a předvádí, v čem jsou dobří. A že to je často skvělá podívaná. Asi každého z nás, kteří jsme tento snímek zhlédli, napadlo, jestli by se taková škola v praxi prosadila. Nevím, jak vy, ale mě to vrtá v hlavě ještě teď (stranou nechávám ony technické náležitosti). Minimálně jako zamyšlení na adresu oněch mimoňů to je to dobré (jsou to taky lidé a jak jsme mohli vidět, častokrát velmi talentovaní). Tak jako tak, myšlenka bezva, vtipu dostatek, jen místy trochu utahané. Přesně jak čekáte. Velmi pohodová komedie, kde se všechno točí kolem sexu, párty a v poslední řadě studia. Onu pohodu nám jasně indikuje i slovenský titulek - Neprijatý? Fpoho! Prostě typické americké myšlení a humor v balení, které neurazí, ale ani nijak výrazně nenadchne. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Když mě život drtí, mele . Když se mi chce řvát běžte všichni do pr***e . Když sluníčko nesvítí a já mám smutek na duši . Když se smutný ptám sám sebe, není už čas zjistit, zda existuje to nebe _ tak si pustím tohle a udělá se mi hned líp ... Sympatický hrdina se skvělou rodinou . ta jeho mladší ségra, co potřebuje legitku potvrzující dospělost - ne kvůli nákupu alkoholu, ale aby mohla volit (!) . parta skvělých kámošů . pohledná kamarádka . a opravdu moc pěkná a milá přítelkyně na obzoru … Samozřejmě, že vím, nejedná se o žádné veledílo, ale pro mě je to něco jako lék . a moc dobrý, protože zatím pořád zabírá ... ..Pln nadšení jsem si hned musel, jak je mým zvykem, pořídit i Originál Motion Picture Soundtrack, u kterého ovšem došlo k velkému zklamání – chybí na něm totiž to nejlepší, co lze ve filmu slyšet : Green Day a jejich pecka Holiday .. a také The Cure / Close To Me a Fleetwood Mac / Don´t Stop .. (to hodně zamrzí) … ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Justin Long žene film vpřed spolu se svými podivnými kamarády "studujícími" na fiktivný vysoké škole. Zajímavý nápad, který je vyždímán dostatečně. Vedle povedených vtipů nechybí ani vážnější závěr a pár moralizujících rozhovorů, to už je ale bohužel trademark amerických komedií. Vedle vážnějších partií vtipná komedie, kterou si nejlépe užijete s partou přátel. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ujetý příběh, prvoplánový děj a rutinní zvraty zcela vyvažuje přítomnost přirozeného a zábavného humoru, který nestojí na nucených gazích, ale vtipem skrz naskrz prosáknuté atmosféře a skvělém Justinovi Longovi. Pokud přistoupíte na nastřelenou dějovou linku, Bezva vejška se vám odmění devadesáti minutami nenucené zábavy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)

Reklama

Reklama