Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jedničku a ani tu jsem nesledoval nijak moc pečlivě. Ale tohle jsem doslova proklikal za dvacet minut. A i tak jsem viděl asi všechno, co se tu vidět dalo. Některý děvčata jsou hezký (aby ne, když je museli vybírat mezi stovkama adeptek "herectví"), "vtípky" jsou vohraný a vulgární jako vždy v dnešních teen komediích. Hlavní hrdinové jsou schematičtí jak podle pravítka kreslený karikatury. Kčertu, ani nevím, jak to hodnotit, protože už dlouho jsem nic horšího neviděl. I odpad je v tomto případě lichotka. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

A jednou na hudebním táboře jsem si strčila flétnu do p...! Tento díl se od původních Prciček ještě ani tolik nevzdaluje, najdeme zde mimo klasického Jimova táty také Šerminátora, Stiflerův mladší brácha je taky "reálný" a tématika hudebního tábora je nám přece jen blízká. Ale asi jsem od toho čekal větší "hudební" peklo, o kterém nám flétnistka už v jedničce povídala. Vždyť se tam za celou hoďku a půl skoro nic nestalo. Z celého vzájemného soutěžení, když už je na tom film postavený, což je také kravina, je vidět jen pár záběrů. Soutěž celou škrtnout a vymyslet něco lepšího. Co je ale největší průser a to fakt nemůžu "Prcičkám" odpustit, že jsem se skoro ani nezasmál, jinak bych tomu klidně buchnul 4. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Americky kolac reprezentuje skupinovy tabor uz je slabota. Tentokrat sa fuckt US styl humoru vzdialil tomu europskemu na desiatky kilometrov a smiat sa nie je comu. Stifflerovi /Sean William Scott/ dochadzaju napady, a scenaristom inovacie. Reziser Steve Rash je len rutiner. Velmi slaby diel Americkeho Kolaca. 20 % ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nůďo. Vtípky jsou stokrát viděné kraviny založené na strkání tělesných tekutin do nádob a jejich následným pití/roztírání/... Malej Stiffmeister stojí za prd, i když se snaží většího bráchu napodobovat. Tahle komedie dostane tři hvězdičky až v ní budou mít kluci chlupy na hrudníku a nebudou tam iMacy. (a nahota samozřejmě žádná kvůli děckám). Fuck ()

cross 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na předchozí (vydařené) díly... Čtverka Prciček je pouhopouhou přehlídkou až nepříjemných klišé - špatní se napraví, láska dostane přednost před vtipem... No, prostě vše, čemu se v podstatě předchozí díly vysmívaly... Nehledě na to, že bez starých známých to prostě není a nebude nikdy "ono". Špatné pokračování, které snad nebude mít podobného následovníka.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama