Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Prci prci prcičky 4, 5 a 6 patří k tomu nejhoršímu, co se mi kdy dostalo do spárů. Bylo mi jasné, že si filmy neudrží kvalitu prvních tří dílů, jejichž úroveň byla více méně konstantní, ale takový sešup jsem nečekal. Z hlavních hrdinů nezůstal nikdo (asi četli scénář), sem tam se mihne pouze pan Levenstein. S předchozími díly to nemá zhola nic společného (krom skutečnosti, že hlavními postavami jsou Stiflerovi bratranci), a tak se filmy pouze vezou na známém názvu, aby o ně někdo alespoň kopl. Už čtyřku jsem měl problém dokoukat, taková to byla slátanina, ale byl jsem pevně rozhodnut prokousat se až na konec série. Řada přátel totiž básnila o koním spermatu a o šestém díle všeobecně jako o skvělé zábavě (nevím, jestli viděli ten samý film, co já). Pětka je z tohoto tria nejzdařilejší, dá-li se to tak vůbec říct. Ta nabízí alespoň minimální děj, i když čehokoli vtipného je tu, jako u "sourozenců", jako šafránu. Šestka, dorážející celou sérii, se už o příběh ani nesnaží (možná, že je to tak dobře) a sází pouze na přehlídku pěkně rostlých, mladých, spoře oděných dívek. A vtípek s koním spermatem byl dle očekávání velmi "duchaplný"... 0% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Dosť blbý film. Obsahuje veľa nechutných momentov, ktoré ale (neveril som, že to niekedy poviem) nie sú vôbec vtipné. Iba nechutné. A že sú to iné pecky ako sex s hobojom, "krém na opalovanie", pitie chrachlov (rozumej slín) ... A do čoho sa vykryštalizuje mladý Stifler na konci filmu, o tom radšej pomlčím. Výsledok je skrátka dosť nudná a zúfalo nevtipná romantická komédia. A to slovo "romantická" mýslím naozaj vážne. ()

Reklama

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jedničku a ani tu jsem nesledoval nijak moc pečlivě. Ale tohle jsem doslova proklikal za dvacet minut. A i tak jsem viděl asi všechno, co se tu vidět dalo. Některý děvčata jsou hezký (aby ne, když je museli vybírat mezi stovkama adeptek "herectví"), "vtípky" jsou vohraný a vulgární jako vždy v dnešních teen komediích. Hlavní hrdinové jsou schematičtí jak podle pravítka kreslený karikatury. Kčertu, ani nevím, jak to hodnotit, protože už dlouho jsem nic horšího neviděl. I odpad je v tomto případě lichotka. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Posledné dve Prci nemajú s pôvodnými okrem príbuzenských vzťahov absolútne nič spoločné. Som zvedavý, dokedy budú žmýkať šťavu z pokračovaní. Nebyť krátkej minutáže, film už dávno vypnem. Rozoznateľne najslabší diel, no stále si drží métu a dá sa na to pozrieť, no človek musí mať tú správnu náladu. 50%. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

A jednou na hudebním táboře jsem si strčila flétnu do p...! Tento díl se od původních Prciček ještě ani tolik nevzdaluje, najdeme zde mimo klasického Jimova táty také Šerminátora, Stiflerův mladší brácha je taky "reálný" a tématika hudebního tábora je nám přece jen blízká. Ale asi jsem od toho čekal větší "hudební" peklo, o kterém nám flétnistka už v jedničce povídala. Vždyť se tam za celou hoďku a půl skoro nic nestalo. Z celého vzájemného soutěžení, když už je na tom film postavený, což je také kravina, je vidět jen pár záběrů. Soutěž celou škrtnout a vymyslet něco lepšího. Co je ale největší průser a to fakt nemůžu "Prcičkám" odpustit, že jsem se skoro ani nezasmál, jinak bych tomu klidně buchnul 4. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)
  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)
  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama