Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování se nemůže s “prcičkovskou“ trilogií vůbec rovnat! Nový Stifler je v celku trapný a nevtipný! Prostředí tábora je sice fajn, ale je to strašně moc nevyužitý potenciál jak natočit nějaké vtipné situace. Příběh je o tom, že chce nový Stifler natočit film o táborových dívkách (mimochodem jsou to kusy) je nic moc a nové postavy jsou dost slabý odvar těch původních. Vtipných situací je tu po čertech málo a závěr filmu mi přijde vyloženě trapný. Tento film se jen snaží vycucat něco málo z původních dílů a moc mu to nejde. 1 hvězda. PS: Aspoň, že Eugene Levy si střihnul cameo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Folk: 1. She Is Beautiful 2. Laid 3. American Psycho 4. The Anthem 5. Paul's Drums 6. The Authority Song 7. Dracula Plays 8. Pom Pom 9. Piano Sonata 10. Breaking Me Down 11. Get The Party Started 12. Jaime 13. Disco MF 14. Defeated 15. Play That Funky Music White Boy ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Komedií k popukání již tento díl není. Stává se z něj nenáročný neškodný filmík, který propluje kolem vaší hlavy. Určitě každému tak jako mě utkví v hlavě neskutečně perfektní dabing mladého Stiflera. Kadence a trefnost nadávek, kterou vypouští z úst je úžasná! Prcičky 4 jinak nenabídly ani jedno odhalené poprsí, kamera se vždy v poslední možnou chvíli zdekovala ze záběru. 45% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na předchozí (vydařené) díly... Čtverka Prciček je pouhopouhou přehlídkou až nepříjemných klišé - špatní se napraví, láska dostane přednost před vtipem... No, prostě vše, čemu se v podstatě předchozí díly vysmívaly... Nehledě na to, že bez starých známých to prostě není a nebude nikdy "ono". Špatné pokračování, které snad nebude mít podobného následovníka.... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

To jste netušili, že nechvalně známý Stiffler má bráchu Matta. A už vůbec ne, že je to stejný exot jako on. Po posledním průšvihu (použití pepřového spreje na hudební nástroje školní skupiny) dostane od školního poradce (Sherminátor, ehm) poslední šanci - buď stráví léto na hudebním táboře nebo ve škole končí. Matt si vzpomene na Jimovu holku Michelle, a ani na chvilku s rozhodnutím neváhá. Ale takový hudební tábor není jen tak - tam ho naučí zač je toho hoboj ... Mno, ač jsem původní díly Prciček moc nemusel, přece jen měly své kouzlo - ať už docela dobrý výběr herců, nebo sem tam i nějaký ten vtip. Ani jednoho z toho čtvrté pokračování nemá - veškeré vtipné scény nejsou ani trochu vtipné, ale stoprocentně trapné, herci (až na milou Arielle Kebbel, ta se mi líbila :) ) jsou ubozí (vůbec jsem nepochopil co zde pohledával Eugene Levy nebo Chris Owen z předchozích dílů - jejich role jsou tak násilně naroubovány, že to nemůže přehlédnout vůbec nikdo) a při sledování Tada Hilgenbrinka jsem moc moc vzpomínal na starého Stiffyho. Fakt ubohost .. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)
  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama