Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

demented 

všechny recenze uživatele

Dosť blbý film. Obsahuje veľa nechutných momentov, ktoré ale (neveril som, že to niekedy poviem) nie sú vôbec vtipné. Iba nechutné. A že sú to iné pecky ako sex s hobojom, "krém na opalovanie", pitie chrachlov (rozumej slín) ... A do čoho sa vykryštalizuje mladý Stifler na konci filmu, o tom radšej pomlčím. Výsledok je skrátka dosť nudná a zúfalo nevtipná romantická komédia. A to slovo "romantická" mýslím naozaj vážne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Americky kolac reprezentuje skupinovy tabor uz je slabota. Tentokrat sa fuckt US styl humoru vzdialil tomu europskemu na desiatky kilometrov a smiat sa nie je comu. Stifflerovi /Sean William Scott/ dochadzaju napady, a scenaristom inovacie. Reziser Steve Rash je len rutiner. Velmi slaby diel Americkeho Kolaca. 20 % ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Díl, který odstartoval hromadu dalších epizod ze série American Pie, překvapivě ale docela funguje. Není to na stejné úrovni jako první dva díly. Druhý Stiff je ještě větší hovado, ale ne tak zábavné. Celý nápad s hudebním táborem tvůrcům vyšel a díky ucházejícímu castingu se jedná o docela povedený počin. Rozhodně lepší než další příspěvky v této vedlejší koleji. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt průser. Jednička bylo dobrá, dvojku podělali, trojkou to přece jen vylepšili, ale tímhle to dojebali na plný čáře. Naprosto nefungující spin-off na nešpatnou komediální sérii, kterou fakt není schopný zachránit. Zasmál jsem se jednou, jednou, prosím. Taky bych trochu změnil název filmu, tohle nejsou žádný prcičky, ale romantická komedie pro holky. Jediný co mi ten film potvrdil, je, že Arielle je vážně sexy, ale to už jsem věděl. Asi budu sám, ale Stifler je z původního castu moje nejmíň oblíbená postava, jeho bratr je lepší, ale založit komedii jenom na Stiflerovo chování je fakt chabý. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)
  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama