Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Puls mě příjemně překvapil, sice jsem původně myslel, že se bude jednat o zfilmovanou knihu S.Kinga a ne o remake japonského snímku Kairo. Herci jsou dobří a sympatičtí do hororu podobného kalibru dobře obsazeni, zvlášť „veronica mars“ aka K.Bell. Na druhou stranu Ian Somerhalder mohl dostat o dost více prostoru hned ze začátku. Největší chyba je samotný scénář, který má v sobě pár klišé a nedostatků. Z hlediska kamery, triku a vizuální stránky je snímek takřka bez chyby a bavil mě po celou délku. 8/10* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, tak po videokazetě a mobilním telefonu přišly na řadu počítače. Myslím, že to na dobrej horor nestačí. Možná až dojde na robertky a vibrační vajíčka do.... (však vy víte kam, pokud ne, koukněte na Shortbus), tak to bude za něco stát. Celý film jsem měl dojem, že jsem to všechno už jednou někde viděl, ne že bych viděl Kairo (neviděl), ale tohle je přesně typ filmu, který se poslední dobou točí jak přes kopíráky. Jedno obrovské deja-vu. Přemírou digitálních efektů, vypravěčským stylem a naprostou absencí nějaké tísnivější a hustější atmosféry mi to připadalo mnohem víc jako sci-fi, než jako duchařský horor. První půlhodinu jsem dokonce přemýšlel, že to vypnu, pak se to ale naštěstí trochu rozjelo. O něčem svědčí i to, že to není ani 10 hodin, co jsem to viděl a ani za nic si už nevybavím, jak to skončilo.... No, asi slabší průměr, nebo silnější podprůměr. Ale možná se poohlídnu po asijské předloze ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva to tedy není, chvílemi to vypadá, jako by film točili dva režiséři, protože se dost mění styly jednotlivých scén a dohromady to pak úplně nefunguje.. Ani scénář není zrovna dvakrát originální (i když je pravda, že nevím, jak starý je původní film, ten jsem neměl možnost vidět) a celkově je to takové nemastné neslané. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem menší trapárničku a ze začátku se to tak i zdálo být. Pak jsem se do toho ale naprosto ponořila a plně se s postavami ztotožnila. I když moc nechápu, že ještě před úplným rozšířením viru bydleli všichni studenti v temných a ponurých bytečcích... Například Ian Somerhalder a jeho zatemněná okna, z toho musel mít depky permanentně. No jinak Kristen Bell byla dobrá, Ian byl klasicky dokonalý, úžasný, statečný... No prostě Ian! Nakonec to vůbec nedopadlo špatně, ba naopak. Závěr byl dóóóst dobrý!!! ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Kairo som nevidel takže neviem ktorý je lepší ale ani tento není zlý. Je to priemerná ducharina s dobrým dejom a skvelou Kristen Bell ktorá tomuto filmu určite prospieva. Cez monitory sa vkrádajú rôzny duchovia a vraždia študentov a oni sa potom menia na samotných duchov a záver mi prišiel dosť dobrý. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama