Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Scénář je opravdu silně necelistvý, prostě žádný děj jen do sebe nezapadající části. Celé je to navíc velmi nevtipné, zasmál jsem se asi tak 2x. Hlavní hrdina je i přes svou podobnost na Mela Gibsona naprosto tuctový, vynikají vedlejší postavy(zejména J.P.). Scény jsou nelogické a nereálné ve stylu: "Tester co jen hulí trávu sám naprogramuje za tři roky pofesionální hru". Také je tam hodně patosu. Prostě to, co se v první půlhodině slibně rozjíždělo skončilo jako guláš, který začínající režisér prostě neukočíroval. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

"Grannies, gamers and stoners united!" "Woohooo!". Totální úlet s mega originálním nápadem a plnou škálou výborných postaviček a fórků. Vřele doporučuji pro house parties a jiné dýchánky :). Jen tam totiž spolu hulí babičky, testeři, harleyáci a vyhulenci (Peter Dante) dohromady. A jako bonus domorodec (Dr. Shakalu) a proklatě nebezpečný op. :) Happy Madison rulez! ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viz předchozí komenty - už tu byly filmy o fotbalistech, hokejistech, tanečnících, ukízečkách nebo třeba o klukách snažících se "zasunout". Konečně se svého stříbrného plátna dočkaly i počítačové hry (leč je v popředí xBox od mrkvo$oftu). A dokonce je to i vtipné :-) Zkrátka asi někdo konečně zfilmoval mou vysněnou práci :D ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Film jak stvořenej pro párty u kámošů. Film nemá vůbec žádnej děj a vlastně ani při titulcích jsem nepřišel na to, o čem ten film měl vypovídat. Každopádně byl zábavnej a vyhulenej, že jsem se u toho celou dobu dost dobře bavil, takže na nějakej scénář vám fakt seru :) Frankenstein rules ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)
  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama