Jmenuju se Earl - Série 1 (2005) (série)
Tvůrci:
Gregory Thomas GarciaRežie:
Chris KochKamera:
Eyal GordinHrají:
Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Nadine Velazquez, Eddie Steeples, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Niecy Nash, Bill Suplee, Jack Axelrod, Frank Collison, Noah Crawford, George FrangidesVOD (1)
Earlovi rodiče udělali už před časem nad nezdárným synem kříž, a tak se rozhodne jejich důvěru a lásku získat zpět tím, že otci pomůže vyhrát ve volbách funkci starosty. (TV Prima)
Dekonstrukce iluze americkýho snu se vší parádou (a bez příkras). ()
V priebehu rokov 2005 až 2009 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Volajú ma Earl" (My Name Is Earl). Boli vyprodukované štyri série, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat šesť samostatných častí. V poradí deviata epizóda z prvej série nesie názov "Cost Dad the Election" (Earlov otec kandiduje na starostu). Earl sa podujme riešiť osemdesiaty šiesty bod zo svojho zoznamu - Ukradol auto jednonohej žene. Ukáže sa však, že nie je na to ešte ten správny čas. Tak sa teda vrhne na bod číslo štyri - Pripravil otca o možnosť byť starostom Camdenu. Vďaka Earlovým nezákonným aktivitám nebol jeho otec zvolený do tejto funkcie. Po štyroch rokoch navštívi svojich rodičov s tým, že chce pomôcť Carlovi Hickeymu vyhrať primátorské voľby. **** ()
Photo © 20th Century Fox Television