Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kenya McQueenová je půvabná mladá černoška, kterou její matka a kamarádky neustále nutí, aby si našla přítele. Jednoho dne si dá schůzku "naslepo" a potká se se sympatickým Brianem, který je ale běloch. Zmatená Kenya, která si dosud jako partnera představovala výhradně černocha, schůzku rychle ukončí. Pak se ale na jednom večírku s Brianem opět setká. Matka její přítelkyně jí ho vřele doporučí jako zahradního architekta. Kenya si právě koupila domek s velmi zanedbanou zahradou. Po počátečním váhání Briana požádá, aby přišel na prohlídku zahrady. Poté se dohodnou na přestavbě. V průběhu prací se Brianovi pomalu daří odbourávat dívčiny předsudky a vnucené názory o rozdílu mezi černými a bílými. Pak se ale na scéně objeví muž jejích snů a Kenya je postavena před vážnou životní volbu. Zvítězí láska, nebo rozum? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak k dramatu bych tento film rozhodně nezařadila, jde o takovou lehkou romantickou oddechovku, kdy se Kenya rozhoduje mezi dvěma muži, spousta vtipných momentů mu dodává naprosto odlehčenou atmosféru, která se k filmu dokonale hodí, pokud bych zhodnotila děj, musím napsat prvotřídní, stejně tak jako celý film, který nejde ohodnotit jinak než čtyřmi hvězdičkami, mělo to několik táhlých momentů a ne úplně dokonalých situací, ale rozhodně tento film doporučuji. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nudná a otrepaná romantická vôbec nie komédia, v ktorej som ústrednému páru černoška a beloch ich komplikovanú lásku ani náhodou neuveril. Medzi hercami to proste ani trochu neiskrilo a proste celému tomu ich vzťahu chýbala "šťava". Ani neviem, kedy naposledy som sa nudil aj pri posteľných scénach... ()

Reklama

Přemek 

všechny recenze uživatele

Brian najde lásku svého srdce - krásnou a úspěšnou Tiffany - vlastně Kenyu, pardon. Bohužel, od začátku svého vztahu se potýká s otevřeným, hrubým a neomaleným rasismem jejích přátel a příbuzných a nevtipných komiček. Když se po třech týdnech tiše a jemně ozve, že už těch řečí o rasách má trochu po krk, Kenya se s ním okamžitě rozejde. Naštěstí pochopí, že rasismus je pičovina a že láska je víc. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Zahradník postaví nafoukanej černošce zahradu. Dostane chutě, vezme ji do jeskyně a lesa na objednávku začne pršet a ruka je mezi nohama. Omyl, nebude to tak jednoduchý, protože on je bílej a ona spolu s debilní prestižní rodinkou jsou rasisti naruby. Celej film se filozofuje s krávama kamarádkama o tom, jak se tmavá čistá čokoláda nemá míchat se světlou, ale nakonec POZOR SPOILER to musí bejt ten úžasnej zahradník, protože srdci a chlápkovi v bílej kápi neporučíš. Romantická hrůza! 20% ()

dinsdale 

všechny recenze uživatele

Navzdory průměrným hodnocením mě překvapila milá malá romance, s jednou předsudky a sociálním tlakem napumpovanou slečnou a pohodovým chlapíkem. Obzvlášť mě zaujal hudební podkres, resp. dost často žádná hudba nehrála, nechávala prostor zvukům přírody a života. Nezdálo se mi, že by to v té rasové otázce ("černošká daň") tlačilo na pilu, koneckonců o tom ten film byl, plus mi přišlo zajímavé vidět, že takhle uzavřeně třeba část společnosti pořád skutečně žije. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama