Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (149)

rozbris 

všechny recenze uživatele

Walt Disney co to jako mělo být, to jsi nás chtělo nas*** :-) Rodiče se u toho zabijí a ději zblázní!!! Začátek je dobrý dost ale pak to s tím šasoprostorem a rodinou "bláznivou rodinou" abych byl přesnější to už je trochu přehnané, jste byli na drogách ne??!!! A další ta scéna s buřinkou to má být parodie na co?? Polepšete se a promluvte si do duše, nedivím se že jsou děti více agresivní, po tomhle... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $97,822,171Tržby Celosvetovo $169,333,034Tržby za predaj DVD v USA $78,206,700 //počet predaných kusov 4,471,663║ Pri tejto rozprávke si veru moc srandy neužijete, je to akésy moc preplácené a nesúrodé. /videl v kine: 40%/ ()

Reklama

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na konci filmu jsem měl smíšené pocity. Hlavně jsem byl tak trochu zklamán. Příběh byl totiž mimořádně dobrý, ostatně jak už bývá u animáků vesměs zvykem, bohužel úrověň zpracování pokulhávala míle za ním. Příběh mě velmi zaujal, a myslím, že nejen mě, a navíc bylo vidět, že je všechno propojené a vše tak nějak dávalo smysl až v samém závěru. Právě kousek před koncem jsem měl z toho příjemný pocit. Z čeho jsem byl ale skutečně nejvíce zklamán, byla silně podprůměrná grafika. Animace na takto nový film, ještě ke všemu od Walta Disneyho, skutečně katastrofální. A co jsem snad postrádal u filmu nejvíce, byl vtip. Momenty, rádoby vtipné, které jsou ve skutečnosti více trapné než vtipné a hlavně nepřirozeně humorné, jsou spíše určené pro diváky předškolního věku. Takže ve finále hodnotím příběh 80%, zpracování 15% a film jako celek za 45%. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Roztomilá animovaná komedie rodinného ražení, avšak spíše pro mladší diváky. Pokulhávající animace, malinko trapné dialogy a nepříliš zajímavý příběh. Paradoxní rozuzlení časoprostorových machinací se mi naopak líbilo, ač mohlo býti více promyšleno. Nicméně je to jedna z nejslabších kreslených záležitostí, které jsem za poslední roky viděl a nemohu jinak. Na Disneyovku celkem propadák.. 60% ()

whysoserious 

všechny recenze uživatele

I v jednadvacátém století se dají dělat kvalitní animáky, ale tenhle k nim ( alespoň dle mě) nepatří.Naprosto nezajímavý příběh a "emoční" situace působí jak pěst na oko, jelikož kdyby tam nebyly takhle z nutnosti vpašovaný, tak by byl film ještě stereotypnější, než je takhle. Nicméně alespoň hvězdička za animaci, jinak totální propadák. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Disneyho počítačový animák debutoval (30. 3. – 1. 4. 2007) na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti se sumou 25,1 mil. dolarů. Celkový výdělek se nakonec vyšplhal na 97,7 milionu. (imro)
  • William Joyce napsal knižní předlohu A Day with Wilbur Robinson už v roce 1990, futuristickou rodinku vymyslel podle vlastních příbuzných. (Siriuss)
  • Jim Carrey si mohl během přípravy filmu vybrat, zda chce dabovat Bowlera, nebo hrát ve snímku 23 (r. Joel Schumacher, 2007). Rozhodl se pro druhou možnost. (imro)

Reklama

Reklama