Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (496)

AGAMENON odpad!

všechny recenze uživatele

Je ten film o něčem jiným než o šoustání? I bezdějové porno má lepší děj, než tato podivnost. V hlavní roli kráva, která by zasloužila vyliskat, dá naprosto každýmu kdo si řekne a ještě má pořád plnou hubu chytrej keců, akorát nakopat prdel čůze. Radši si pustím péčko, tam vím na čem jsem, to je taky jenom o píchání, ale aspoň tam mám pořádný baby a ne nějakou vychrtlou slověnu, která ty slabý jedničky musela nabírat až na pupku. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Mám z toho filmu velice rozporuplnej pocit. Na jedný straně poměrně zajímavej příběh s komplikovanejma hlavníma postavama a Roden:o), na straně druhý velice hloupě napsané dialogy, které navíc zní, jakoby je dabovali v 80 letech. Snímek je taky dost roztaženej do šířky, zbytečně moc epizodních postav a nepodstatných scén. Ubrat třičtvrtě hodiny by bylo to nejlepší, co by režisérka mohla udělat. Takže: klidně víc takových - jen proboha schopnější filmaře.... ()

Reklama

Cimr 

všechny recenze uživatele

Není to jen nějaká průměrná milá blbůstka na sobotní odpoledne. Je to film vyloženě špatný a hloupý. Je tomu tak především vinou nechutně blbého scénáře. Obzvlášť na dialozích se holky vyřádily. Působí to na mě, jako kdyby Nesvadbová s Pavláskovou nikdy neprohodily ani slovíčko s žádným mužem, ba dokonce ani s žádnou ženou, prostě s žádnou lidskou bytostí. Věty jako "Nedokážu být někomu oporou. Neumím to!" nebo "Pojedu sám. Někdy je lepší být sám." a další pitomosti, co by nikdy žádný normální člověk (muž) z pusy nevypustil nebo neustálé oplzlé mudrování o tom, jak souloží slepice a jak zlaté rybičky, to vše pronášené děsně pateticky a přehnaně vážně, tak tohle všechno, už tak dost hrozné, je navíc ještě korunováno příšernými postsynchrony. Nevím, jak to Pavlásková dokázala, ale i slušní herci tu hrají špatně, neskutečně se ponižují. Vrcholů ubohosti je tu hned několik - například rozbor a následný zpěv lidových písní, páv Marka Vašuta nebo vysvětlující retrospektivy z dětství. Vlastně celý ten příběh pokulhává - žena, co se snaží být stejná mrcha jako chlapi? Laciná cosmopolitanová slátanina. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No tragédia! Ale možno sme len nepochopili plánovaný význam tohto filmu. Pretože ak sa jedná o paródiu na romantické filmy, tak ja sa prikláňam k pozitívnym ohlasom. Bohužiaľ to tak nie je a vo vážnej rovine je toto dielko len na výsmech. Zrovnávanie scenára mi príde identické len s denníkom naivnej starej panny s minimálnym IQ, alebo sa Pavlásková inšpirovala pozliepanými príbehmi, ktoré sa píšu do 'Bravo Girl'. 40%. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nudný a stupidní film, který je NAPROSTO o ničem! Žádný děj, tady nefunguje vůbec nic. Celý film jen spí se třemi muži a nakonec zůstane sama, takhle jsem se u filmu nenudil hodně dlouho. Jednu hvězdu dávám za pár vtipů, které ve filmu padly a za Marka Vašuta jako ''páva'', sice jsem si zakroutil hlavou, ale pobavilo mě to.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)
  • Při nočním koupání Karolína (Danica Jurčová) a Alex (Karel Roden) doplavou až k bezpečnostním bojkám. V následujícím záběru však není po bojkách ani stopy. (Pepy)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama