Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Famózní digitální efekty, banda postav, které nedosahují ani iq tyqe (jak survivoři tak armáda), trapné, ale tím pádem i fakt vtipné hlášky, pistole s 60 náboji v zásobníku, jeden pěknej varánek a dvě úžasné kobry. Tu jednu hvězdu dávám za ty hlášky, že jsem se nenudil a za tu kobru v černém tričku a těsných džínách. Konec hlášení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je jen pár věcí, pro které stojí za to film sledovat. Exotické lokace, božský Paré a trosečnice Jerri Manthey. A vlastně i super americké pistole se zásobníky minimálně na 61 nábojů (schválně zkuste počítat, kolikrát Paré vystřelí hned poprvé na tu přerostlou obludu). To, že tam je nějaký přerostlý had a ještěrka je docela podružné a vlastně i nezajímavé. Poučení: Sexy samice neumírají. Škoda. 0,5* ()

Reklama

Sir_Koki odpad!

všechny recenze uživatele

Sice tento výraz nesnáším, ale musím ho použít: WTF. WTF film od začátku do konce, ve všech směrech, po všech stránkách. Naprosto mimo jakékoliv kategorie. Satanistická bible filmu. Velká část filmů hodnocených hromadně odpadem si ve srovnání s tímto "filmem" zaslouží aspoň dvě hvězdy. Ale je to fakt prdel :) ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Skoro všichni tu nadáváte na blbost filmů Uweho Bolla nebo obdivujete Eda Wooda. To jste ještě ale neviděli Varan vs. Kobra. Oproti inteligenci tohodle filmu je třeba takový Boll génius. Nechápu jestli to Winorski dělá naschvál, nebo je úplně blbý. Každopádně ta absolutní absence logiky, herectví (skřeky příšer mají zdroj odtud http://www.oldgames.sk/game/doom/) je docela zábavná. Teda, pokud máte silný žaludek, protože by to mělo být zařazeno do kategorie otrlého diváka. ()

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

K obrazovce mě přitáhnul název jednoho clena z Dua filmu (proste mam rad tyhle tvory od malička). Tušil jsem že to bude něco špatného, ale byl jsem vedle - je to absolutní šlichta!!!O výkonech herců se nedá mluvit - pač tam jen tak dementně postávaj, kecaj své tupé repliky a čekaj až zhebnou. Tak jak jim to scénař (ostatně taky debilně) dal do vínku. No a ty triky (asi někdo v garáži oprášil ZX Spektrum) - komičtější než samotný film...Vidět takové filmy, tomu se říká utrpení! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)

Reklama

Reklama