Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nestačím žasnout nad příkrostí zdejších komentářů!? Mně to přijde svižné, vkusné a... vtipné! Dokonalý prototyp moderní televizní zábavy... Kulinářská show Filipa a Ondřeje je zcelajistě jen českou mutací osvědčeného zahraničního modelu, ale kdyby všechny nápodoby v českých televizích vypadaly takhle, bylo by se na co dívat... ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Ve sve dobe to byl takovy prumer, lepsi nez Novacke hruzy, ale v konkurenci novych a stale lepsich kulinarskych poradu CT se starnouci Kluci stale vice propadaji do podprumeru. Predevsim vareni ze svetove kuchyne je vice usmevne nez inspirujici a na Slaninovi je asi nejchutnejsi to jmeno. Jednoznacne to nejlepsi v poradu je 'hostovani' externich a dokonce zahranicnich kucharu. ()

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Na české poměry rozhodně nadstandardní dávka důvtipu, optimismu a entuziasmu... Když vidím to podhodnocení, klidně i hvězdu přidám :) ... Mí (nejen) Pražané, co jedli dostatečně vtipnou kaši, mi rozumějí ;-) Ti ostatní s odlišným apetitem, kterým vtipná kaše "nejela", nechť se spokojí s olizováním vařečky, ať už je prima, nebo ne :-))) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nad tímto pořadem bych mávl rukou, ale to bych sem musel nějak narvat gif obrázek, abyste to viděli. Normálně prostě mávnu rukou. Ze shora dolů s takovým tím patřičným švihem, aby bylo zdurazněno pohrdaní a automatická povýšenost. Asi je vám jasné, jak jsem nad tímto pořadem mávl rukou, ne? Nemusím to snad dál rozepisovat? Ale kluci jsou vtipní, to zase jo. Otázka je, jestli cíleně, jestli se oba, já a oni, smějeme tomu samému. Asi ale ne. Nejvíc mě ale šokovalo, že je to DOKUMENTÁRNÍ pořad. Z toho mi jde hlava kolem. Update. Už to přepsali na RODINNÝ. Z toho mi jde ale taky hlava kolem. Chci se dožít dne, kdy kulinářský pořad bude alespoň trochu světový, trochu sexy a trochu nápaditý. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama