Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

elanius 

všechny recenze uživatele

(10/2012, Film+) Slepý týpek sa snaží celý film zbaliť nejakú babu ... huh? Pri tomto dosť "strange" námete je pomaly až zázrak, že výsledkom je príjemná a hlavne netrápna komédia. Pri pár vtípkoch som dokonca nezostal len pri uchechtnutí, ale vysledkom bol slušný rehot :). Chris Pine dosť OK, mne sa zdalo že toho slepca hral celkom schopne...taký ten ich zvláštny pohľad mal celkom zmáknutý...6/10. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Už jenom na základě originality tahle romantická komedie útočí na špičku ledovce. Ten nápad o randění naslepo kvůli slepotě hlavního hrdiny je geniální a dodává do filmu spoustu komických, smutných i dojemných momentů, které tento žánr, který je plný těch průměrných, nic neříkajících snímků, pozvedá na něco moc milého, neškodného a výborného na unavený večer. Samozřejmě to mělo i pár horších míst a chvíli to bylo úplně zbytečně dramatické, ale tvůrci to vždy úspěšně nadlehčili (viz. poslední scéna v nemocnici). Stačilo mi to. ()

Reklama

Margareth35 

všechny recenze uživatele

Rande na slepo - doslova a do písmene. Upřímně mít takového bratra jako má Dwaynee, tak mu nevěřím ani nos mezi očima a to už od mala. Sice má vždy velice dobré úmysly seznámit svého slepého bratra s nějakou dívkou, ale většinou je jeho výběr tak "exkluzivní" že to vytváří velice komické večery. Film nepostrádá ani romantiku a je plný vtipu . Happy end na závěr je skvělým koncem této velice dobré komedie. Zasmála jsem se a ne jednou a celým filmem nás provází krasavec v hlavní roli (sice slepý, ale v tomhle případě to u něj nehraje absolutně žádnou roli). Určitě doporučuji a dávám silné 4 hvězdy...!!! ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Ak by si tvorcovia odpustili ten prvoplánový koniec a pridali tomu trochu šťavu, filmu by to zdvihlo laťku a tým pádom by som určite šiel na štyri hviezdy. Scenáristi spolu so skvelým Chrisom Pineom totiž vytvorili originálnu romanticku komédiu, ktorá sa v vo vážnych situáciách tvari presne tak ako má a všetky tie pocity s Dannym musí prežívať každý. Rovnako ma potešilo aj obsadenie sympatickej sexi indky. Ako hovorím, škoda toho finále. Nič proti happyendom, k romatickým komédiám určite patria, ale dalo by sa s tým viac pohrať. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Prosté, romantické a sympatické. Som zarytým odporcom prvoplánovej hollywoodskej romantiky... ale tento film som si pozrela v telke a oddýchla si pri ňom. Najprv ma pritiahol Eddie Kaye Thomas, ktorého ksichtík môžem už od Prcičiek, no potom som zistila, že aj ten darebák a budúci kapitán lode Enterprise Chris Pine je šarmantný cukrík ;-) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama