Reklama

Reklama

Lovci duchů - Série 7

(série)
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2011–2012), 16 h 4 min (Minutáž: 29–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Kamera:

Serge Ladouceur

Hrají:

Rukiya Bernard, Danny Wattley, Darcy Laurie, Michasha Armstrong, Daniel Bacon, Gary Jones, Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Jim Beaver (více)
(další profese)

Epizody(23)

Zajímavosti (208)

  • V 7. sérii má Meg (Rachel Miner) viditelně oteklý obličej, což způsobily léky, které musela herečka brát kvůli zranění zad, které se jí přihodilo při natáčení epizody Spoutaný žár (2010). (GreatestFan)

Lovci duchů - The Girl Next Door (2011) (epizoda) (S07E03)

  • Rasa Kicune je popsána jako humanoid s liščíma očima a drápy, který se živí lidskými mozky. Ve skutečné japonské mytologii je však popsána úplně odlišně. Ve zkratce se dá popsat jako mystická liška se schopností měnit se v člověka, která oplývá magickou mocí a ocasy, ze kterých například šlehá oheň. Jinak má rozmanitou/nejistou povahu. Někdy je totiž popisována jako ochránce/milenec lidí nebo jako mazaný podvodník. Obvykle se udává, že její lidská podoba je téměř výlučně ženského pohlaví. (GreatestFan)

Lovci duchů - Meet the New Boss (2011) (epizoda) (S07E01)

  • Kúzlo na spútanie Smrti znie: "Te nunc invoco Mortem. Te in mea potestate defixi. Nunc et in aeternum." Preklad: "Smrť, volám ťa. K svojej moci ťa spútavam. Odteraz až na večnosť." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama