Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 5
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 5

Recenze (552)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Eric Kripke | Hudba: Jay Gruska, Christopher Lennertz | Produkcia: Eric Kripke, McG, David Nutter, Rober Singer, Kim Manners, Sera Gamble | Distribúcia: The WB, The CW | Štúdio: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision || Aj keď Supernatural svojim dejom možno neohúri, svojou atmosférou trošičku určite podmaní. Mysteriózne a hororové prvky fungujú na jedničku, i vďaka skvelému soundtracku. Triky sú na seriál viac než obstojné, takže ja si hovorím: Prečo nie? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Herecky,scénáristicky a námětově naprosto nářezové.Málo seriálů dokáže opravdu děsit a občas u Lovců ani nedýchám,překvapuje mě kinový look a spousta známých herců.Zatím sem na konci třetí série a od hororu to jede k apokalypse,což je další téma který miluju,závěr seriálu těžko odhadnout.Opět preferuju český dabing. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Seriál který je hlavně o dvou bratrech a rodině a pak až o nadpřirozenu. Zajímavá zápletka se s každou novou sérií vyvíjí, tak jako jejich kvalita. Co Supernatural odlišuje od jiných podobných žánrovek, je Acklesův přirozený herecký projev a celková "filmově béčková" atmosféra, což je tady myšleno jako kompliment. 1. série za 5*, 2. série za 4*, 3. série za 3,5*. 4. série za 2,5* a konečně 5. série za 3*. Supernatural se z horových vod prvních dvou fenomenálních řad dostal někam, kde se motají nejrůznější nebeské potvory, které seriál pomalu ale jistě degradovali na pohádku o konci světa. Každopádně to většinou byla aspoň slušná zábava. Především mě ale tenhle seriál přivedl k pravé hudbě let minulých v čele s Ozzym. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision, Supernatural Films // Hneď po prvom videnom dieli som vedel, že zo Supernatural pôjdem až do posledného diela. Som spokojný s tým, aký seriál je a nemenil by som ho, pre mňa je najlepší z mysteriózne-hororového žánru. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest vidět několik dílů, ale musím říct, že mne tento seriál nikdy moc nezaujal. Připomínalo mi to takovou profesionálnější Buffy s koulema, která byla sice ještě větší pitomost, ale bylo se alespoň nač koukat. Tady na sebe vrhají tupé pohledy jen muži a to mi přijde jako Twajlajt pro bukvičky. Nic proti homosexuálům, ale rozhodně nejsem jedním z nich a zamotat se do tohohle béčkového krutopřísného seriálu o démonech také nechci. Tedy smířlivých 65% ()

Galerie (3 853)

Zajímavosti (2 239)

  • Postava Chucka Shurleyho, alias Boha (Rob Benedict) používá pseudonym Carver Edlund, což je složení příjmení producenta Bena Edlunda a koproducenta Jeremyho Carvera. (GreatestFan)
  • V seriálu je mnoho andělů, kteří mají jména, která se většinou vyskytují v Bibli, ale některá nejsou ve skutečnosti jména andělů. Např. Zachariáš (Kurt Fuller) je v Bibli zastoupen jako mnoho osob (kněz, kníže, král...), ale žádný není anděl, pouze zmíněný Ezekiel (9. série) byl prorok, Malachiáš (Stephen Monroe Taylor) z 9. série je prorok, Bartoloměj (Adam J. Harrington) z 9. série byl Ježíšův apoštol, Jozue (Roger Aaron Brown) byl zástupce Mojžíše ve výpravě Izraelitů do země zaslíbené. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama