Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Formálně pěkně natočená teenage komedie (tohle je ale spíš takový ten mravně uvědomnělý subžánr - fakan se stává dospělým když dosahuje svýcg cílů) s hlavní hrdinkou - punkerkou s triky Black Flag, Bad Brains, Rancid apod. Ani jedna taková kapela zde nezazní zato uslyšíme módní rychlokvašky typu Fall Out Boy (to jediný jsem poznal takže to berte jako to nejlepší na soundtracku). Z toho konce jsem se málem poblil. Naopak potěšila kaleidoskopová variace na cvičení - uau ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sportovni, holcici, gymnasticke x vlazne, trn turnaj byl trosku trapny. Filmy se sportovni tematikou tahnou, i kdyz je to o gymnastice, ktera je pro me synonimem pro neskutecnou bolest a tvrde treninky (klobouk dolu gymnastum). Hlavni hrdinka je neskutecne zajimava a hezka, i kdyz mi na zacatku strasne vadila svym frockovitym jednanim. Dej obycejny, nic prevratneho se v nem nedeje. Posledni turnaj byl dost trapny tou svou rebelii. Film, ktery plyne a clovek se u nej nenudi. ..ty jova, ze si nezlomi zada pri tech pozdravech.. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

První půlhodina vůbec nefunguje, Missy Peregrym je fakt kočka s bomba postavou, ale rozhodně není klučičí rebelující typ nebo výborná herečka. Pak následuje klišé pro barely náctiletý holčiny, který je ale únosný, protože MIssy to jako sportovkyni sekne, aneb nemusím dělat sociologickej výzkum, abych zjistil, že dámský beach volejbal není o výsledcích. Jedno zkouknutí v životě rozdejchá každej, má to momenty v několika konverzacích, ale bohužel moc často se snaží dělat z ženský novinářky zavřený v luxusním hotelu na pobřeží středozemního moře Patricka Chauvela nebo Gorana Tomaševiče. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Haley se kvůli konfliktu se zákonem a z příkazu soudu ocitá ve VGA, kde se na Olympiádu svědomitě připravují gymnastky a že to tam nebude mít snadný to je jasný. „Jestli se ti líbí padat, pak je gymnastika sport jako dělaný pro tebe. Budeš padat na hubu, na zadek, záda, kolena i sebeúctu. Víte, já padám nerada.“ Filmeček bude spíš pro muže, kteří se rádi podívají na vysportovaná těla mladých dívek v upnutých trikotech. A možná ještě pro nadšené a disciplinované sportovkyně, ale mně heslo „Poctivé a bezpečné cvičení je naše jistota“ nic neříká. Ovšem závěrečná rebelie na závodech zvedla mé hodnocení ( a moji náladu) o 1*. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to mám pojmout, aby moje hodnocení bylo objektivní...film sice nebyl nějak převratný a možná byl dokonce i trošku hloupý, ale já prostě odjakživa miluju gymnastiku takže sledovat tenhle film byla pro mě slast. Navíc Missy Peregrym v roli Haley mi byla neskutečně sympatická a vše to dovršil Jeff Bridges, který patří k mým nejoblíbenějším hercům vůbec...takže moje hodnocení asi objektivní nebude. 80% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama