Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Fííí-ha, tak už konečně vím, proč se gymnastkám nikdy nezařezává dres mezi půlky .. místy obrazově dokonalá, až magická, opravdu výborná ukázka náročnosti a tvrdosti tohoto ne zrovna masově sledovaného sportu s nádhernými počítačově originálně zkombinovanými záběry krásně podařených cviků a prvků prováděných na různých druzích gymnastického nářadí .. tomu všemu samozřejmě vévodí výborný Burt Vickerman / Jeff Bridges a především opravdu velmi dobře koukatelná Haley Graham / Missy Peregrym .. tou prázdnou vatou okolo, jsem se nenechal vůbec rozhodit ... ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

O holke, ktorá musela nastúpiť na gymnastickú školu. Prečo musela je nezaujímavé, hlavné je že nastúpila. Celkom slušný filmik z prostredia ženskej gymnastiky. Jeff Bridges bol ako tréner dobrý. Zaujímavé postavy (doslova :-)). Neviem, ale na rebelkách niečo je (možno je to mojov záľubou v punku). 60% PUNK IS NOT DEATH ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Oběvil jsem konečně film o gymnastice. Tak jsem se na něho těšil jako malý kluk:-) Bohužel jsem se asi těšil moc, takže se z tohoto očekávání stalo zklamání. Dokážu ocenit i slabší film, ale tomuhle jsem opravdu nemohl nějak přijít na chuť. A nebýt to film o gymnastice tak bych ještě jednu hvězdičku ubral. Takže na pořádný film o gymnastice si budu muset hold ještě nějaký ten pátek počkat:-( ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se nejedná o další naivní přírůstek o zmoudření zlobivé holčičky, tentokrát ze sportovního prostředí. Plytký děj v druhé polovině filmu přechází do ústraní a film se proměňuje ve sportovní přenos, který je vizuálně opravdu lahodný a nejen kvůli postavám hereček. Rebelka dovede zaujmout především svou vizuální stránkou. Díky skvělé kameře a dynamickému střihu se daří tvůrcům vytvořit pro sportovní odvětví gymnastiky nový rozměr snímání. Všichni si určitě pamatujeme na roztahané, dlouhé a nudné záběry gymnastiky z olympiády. Rebelka tento nudný typ přenosu zcela boří a přichází s novými nápady, jak se dá tento sportovní přenos zvládnout. Bohužel sportovní přenosy jsou tak trochu podceněným tématem, přitom právě přenos dákáže u diváka nadšení ze hry umocnit a vtáhnout ho do hry. Hlavní hrdinky chtějí inovovat "svůj" sport, totéž se daří tvůrcům tohoto snímku. Ačkoliv snímek nemá po příběhové stránce cokoliv nabídnout a jasné sdělení snímku o tom, že každý sport je krutý, je tak obehrané, až je trapné. Přesto si film zaslouží pozornost. Jo a to jsem ještě nezmínil jeden megavtípek s Jeffem Bridgesem a trampolínou:-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama