Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Největší chybou zde pro mě bylo, že Uma Thurman jako žena (se svou velikostí bot) u mě nikdy nevzbuzovala nějaké dráždivé chutě nebo dokonce, mohu-li to tak otevřeně říci, erotické představy .. prostě to mezi námi nikdy nezajiskřilo … ale ten žralok byl fakt super originální nápad (to prostě nemělo chybu) … ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá komedie se zajímavým nápadem je bohužel zajímavá jen v určitých pasážích, ale i to stačí na to, abych se u ní dobře pobavil a strávil s ní příjemné odpoledne. Přiznám se, že Umu Thurman jako herečku příliš nemusím, ale tady hrála docela dobře a vůbec mi nevadila. To Luka Wilsona mám naopak docela rád, ať hraje kdekoliv. A v tomto filmu byl, stejně jako vždy, dost dobrý. A konečně Anna Faris, tu jsem dosud jako herečku nějak neregistroval, až po zhlédnutí filmu jsem zjistil, že hrála ve Scary Movie nebo ve filmu Ztraceno v překladu. Až tady jsem si ale všiml, jak je krásná a pánové, přiznejme si, kdo z nás by ji nechtěl za svou spolupracovnici. Dějově je ten film docela dobře a vtipně promyšlený, ovšem nepovažuji ho za vyvážený, zatímco někdy jsem se smál delší dobu, jindy jsem se nezasmál pár minut. Takže tato nevyváženost bohužel film trochu strhává s hodnocením dolů, ale nijak zvlášť dramaticky. Prostě, stejně jako mnoho jiných komedií, trpí tato komedie tím, že není celou dobu vtipná, což se dá lehce odpustit, protože kvalitní herci, kteří předvedli kvalitní výkony, to lehce odčiní. A konec je prostě úžasný, takže i když nakonec film hodnotím jako lepší průměr, tak na více než tři hvězdičky to bohužel nestačí, ale jsou to nadprůměrné tři hvězdičky. ()

Reklama

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Ten závěr, no to byla fakt hrůza, jinak Uma drží tento film ve vyšší kategorii než kam podle scénáře patří, takový typický béčkový film, pár vtípků a překvapní, žralok v obýváku, to se člověku nestává každý den. Scénáristé dokázali scénář tak zprznit, že ke konci se na to nedá dívat, jen se zasmějete, co všechno se dá vymyslet a natočit za kraviny. Luke Wilson nehrál snad nikde jinde než v takovýchto romantických komediích, on je snad i vyhledává. Uma zvolila teď něco, co jí v roli sexy kočky moc nesedí, je to pod její úroveň. Anna Faris, ta vypadá všude hloupě. No snad jedině .. Rozdat si to s někým nad Empire State Building, proč nééé. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Námět je jeden velký potenciál, chlap chodí s ženskou, která je zároveň maskovaný superhrdina a idol celého města - G-Girl. Dá jí kopačky a zhrzená superbejvalka se mstí, třeba tak, že mu do postele hodí naštvaného žraloka. Bohužel právě scéna se žralokem je jedinou ukázkou toho, jak by tato komedie mohla vypadat, kdyby….. Při jiných „odplatách“ totiž scénárista moc invence a představivosti neprojevil, takže se od G-Girl dočkáme takových úžasných superkousků, jakože třeba svému expříteli ukradne auto, napíše mu na čelo „debil“ nebo mu dokonce doma vypne elektřinu!!!!ÁÁÁÁchachachááá!… Poměrně velká nevýhoda Superbejvalky je taky v hereckém obsazení. Luke Wilson, Uma Thurman a Anna Farris rozhodně nejsou komediální typy (Farris může hrát třeba v padesáti Scary moviech, komik to prostě není) a už vůbec ne takoví, kteří by dokázali utáhnout špatný scénář. Jaké by to asi bylo, kdyby se Ben Stiller rozešel se superhrdinkou Amy Smart? Ale, kdyby byly ryby! Dám dvě a půl, víc ani ťuk. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Filmy s Lukem Wilsonem mám ráda, ovšem tohle je spíš další blbina ve stylu Anny Faris. O to víc mě překvapuje, že se do tohoto projektu pustila Uma Thurman, u které je člověk zvyklý na trochu solidnější věci. Kdybych byla puberťák, tak si ten film určitě skvěle užiju, obávám se ale, že vyšší věkové kategorii to bude spíš připadat jako pěkná trapárna... třetí hvězdička je za fešáka Luka Wilsona. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)

Reklama

Reklama