Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

czejny 

všechny recenze uživatele

Čím tvůrci romantických komedií překvapí příště? Co takhle Ben Stiller jako Terminátor vývojové řady 5, který se bezhlavě zamiluje do ženy, která čistě náhodou bude mít schopnosti kočičí ženy...a Stillerátor bude mít alergii na kočky! Celý film jsem žasnul do čeho se ta Uma uvolila. Čekal jsem pohodovou komedii, ale toliko trapných okamžiků, ve kterých jsem se styděl za hlavní představitele rozhodně ne. Luke Wilson mi do role vůbec neseděl a Anna Faris znovu dokázala, že na role tupých blondýnek se fakt hodí. Takže když sem uslyšel větu: "Ty si ta nejinteligentnější...", bylo hotovo. Ty dvě hvězdy dostává film jen za muziku, protože ta mi rozhodně sedla. Až mi bylo líto, že se musí objevit zrovna v takovym propadáku. Moje superbejvalka byla asi tak super, že na mou vlnu se nenaladila. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je z principu špatně. Téma vztahu a rozchodu superbytosti a smrtelníka by mohl mít slušný potenciál (vzpomeňme třeba řecké báje), ale ne takhle - ona je potřeštěná hysterka, on je nicka a zbabělec. Nevadilo by vybočení z konvencí žánru, ale v tomto podání jsou oba dva hlavní hrdinové nesympatičtí a to je neodpustitelné. Násilných vtipů je poskrovnu (leda snad trochu žralok a závěrečné kreslené titulky) a film se neodříká ani tak profláknutého klišé jako je rádobyhláškující vtipný kamarád. Osobně to hodnotim tak, že stárnoucí Reitman natočil snímek o svém panickém děsu z emancipace. /1. 8. 11./ ()

Reklama

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Ten závěr, no to byla fakt hrůza, jinak Uma drží tento film ve vyšší kategorii než kam podle scénáře patří, takový typický béčkový film, pár vtípků a překvapní, žralok v obýváku, to se člověku nestává každý den. Scénáristé dokázali scénář tak zprznit, že ke konci se na to nedá dívat, jen se zasmějete, co všechno se dá vymyslet a natočit za kraviny. Luke Wilson nehrál snad nikde jinde než v takovýchto romantických komediích, on je snad i vyhledává. Uma zvolila teď něco, co jí v roli sexy kočky moc nesedí, je to pod její úroveň. Anna Faris, ta vypadá všude hloupě. No snad jedině .. Rozdat si to s někým nad Empire State Building, proč nééé. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Další příklad filmu, který navnadí dobrým trailerem, ale posléze bohužel zklame. Situaci zachraňuje(alespoň v první polovině) rozkošná Uma Thurman - v jejích scénách se nuda poroučí za dveře, aby se však o chvíli později vrátila a byla ještě nudnější. Invence nápadů šílených kousků mstící se G-girl je slušná(zejména finta se žralokem), technické provedení je však o poznání horší(triky slabé). Díky scénáři je závěrečná dvacetimitovka příšerně zmatlaná. Hezká a příjemná Uma, nic víc. 60 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Děkuju všem možným božstvům, že sobotní primetime na hlavních kanálech jako je Nova už dávno nevysílá v premiérách obdobně ulítlé americké romanťárny jako byla před celou dekádou kupříkladu Moje superbejvalka. Jen díky tomu, že se kvůli několika dalším reprízám objevila na večerní obrazovce ještě několikrát, si ji po letech stále dobře pamatuju. Lze se zde zastávat neoriginálního, ovšem velmi trefného hesla: "Neurazí, nenadchne." ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)

Reklama

Reklama