Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

...ale teď vážně, cože? To je vyloženě tragický horor. Dívky v hlavních rolích (samozřejmě že sem tam se nějaká odhalí, aby divák při sledování samou zábavou způsobenou hlavní dějovou linkou neupadl do vegetativního stavu) si chvíli hrají na drsňačky, ale když se třeba znenadání zavřou dveře, hned se rozbrečí a zcela zpanikaří. Nějaké rádoby psychopatické prostřihy a efekty jsou zde v takové míře, že se u toho člověk spíše směje. Samozřejmě je vše ještě doprovázeno "efektními" výkřiky, které rovněž nedávají smysl. Stejně jako celý tenhle film. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu příšerné. Jedna velká křeč, bez špetky atmosféry, nudné, příšerné herecké výkony- takové přehrávání se opravdu jen tak nevidí. Takhle debilní film se jen tak nevidí a nejhorší na tom je, že se tváří strašně cool. No a přitom to mohl být slušný horor, protože prostředí ve kterým se tahle hovadina odehrává je celkem povedené. No škoda, takhle to je jen hovadina, která se jen tak nevidí, takže rozhodně ruce pryč. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Pri niektorých filmoch sa zvykne hovoriť, že "forma zabila obsah". Keby mal Tunel smrti nejaký obsah, boli by sme svedkami presne takejto vraždy, ale kedže o obsahu sa dá hovoriť len ťažko, tento film spáchal samovraždu /t. j. forma zabila formu/. Stupiditu scénara, vykrádajúceho to najklišéovitejšie klišé, chceli tvorcovia zakryť "klipovitou" kamerou a vizuálnymi schválnosťami, ale zabudli pri tom, že kde nič nie je, tam ani smrť neberie. Jediné použitie pre tento film by som videl na nejakej hodne bujarej a pokročilej párty metalistov: za predpokladu, že by vypli zvuk a obraz by bežal iba ako bizarná /vďaka niektorým herečkám silikonovo "ceckatá"/kulisa k vypeckovanej zvukovej smršti. /Lenže metalisti si na svojich parties asi púšťajú celkom iné filmy.../ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady někdo hodně moc koukal na asijské duchařiny. Řekl bych tak celý filmový štáb. Okopírované a poslepované veškeré klasické propriety (nejen) asijských duchařin cik cak přes sebe jak zápletkově, tak i co se týče střihu, kamery, mírné chaotičnosti a přeskakování ve scénách, nepříjemných zvukových doprovodů (co je to za blbý současný zvyk, takřka každý střih doprovodit nějakým zvukem?). A to všechno tak přemrštěně a často, až to po půlce filmu hezké není. Prostě podprůměrný asijský duchařský horor ve kterém hrajou (a v několika případech nechutně přehrávají - hlavně herečka hrající Tori, její ksichty jsou opravdu hnus) bělošky a běloši. Nebo jinak - všichni, až na herce a herečky, byli zhulení a sjetí LSD a snažili se natočit horor. Herečkám a hercům by naopak možná prospělo, kdyby byli/y zhulení/é. Ovšem s tou formou to trochu dost přeplácli. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Takle nudnej, blbej a stupidní film jsem snad v životě neviděl. Po celý film vám bude rejža servírovat jakýsi "lekačky" s vřískáním, které pochopitelně nevylekají ani mimino. A to není všechno...Opět po značnou část filmu vás budou provázet výpravy do minulosti formou krátkých klipů nebo obrázku...Prostě demence. Osobně jsem to moc nechápal. Lituju toho, že jsem si tenhle idiotskej film pustil. Zbytečně zabitý skoro 2 hodiny mého života. Abych to shrnul...v tomhle filmu není nic, co bych mohl označit za pozitivní...Od herců, hereckých výkonů, scénáře a bůh ví čho dál...vše je otřesné!!! VŠEM DOPORUČUJI, TENTO FILM NEVIDĚT!!! --->0% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Louisville v Kentucky a Hollywoodu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Sanatórium Waverly Hills, Louisville v štáte Kentucky (USA) skutočne existuje. Patrí medzi najstrašidelnejšie miesta sveta. (joske88)
  • Sanatorium bylo otevřeno v roce 1910, tedy o 18 let dříve, než uvádí film. Stejně tak hlavní pětipatrová budova byla otevřena 17.10. 1926, čili o 2 roky dříve než ve filmu. (Chufu)

Reklama

Reklama