Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý životopisný film o krásné dívce se zlatými vlasy, ke které chodili lidé a každý si odnesl pramínek aniž jí za něj cokoli dal. Hledala v životě záchytný bod, ale všechny se jí rozpadaly pod rukama. A na ten poslední, který jediný byl stálý, už neměla odvahu ani sílu. Prohnala se životem, zazářila jako nikdo jiný, stejně rychle zhasla a na její místo čekala už řada dalších. Rychlost, žár a marnost, takový pocit jsem z filmu měla. ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Na začátku je nutné ujasnit si jednu věc. I kdyby to stálo za hovno, ale byla v tom nahá Angelina, tak je pro mě ten film dobrej. Nejspíš se tímto degraduju v očích pseudointelektuálních šašků, ale poživačného samce v sobě zapírat nehodlám. Ovšem tady se jedná o velice kvalitní dílko popisující lesk a bídu života modelky, která si to víceméně zařídila po svém a taky na to pak dojela. Nevím, proč mě to tak táhne k těmto sebedestruktivním typům, pro které jsou konvence výsměchem.. ale je na tom bezpochyby něco sladkého! ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z hlediska kvality scénáře nebo režie je to v podstatě průměrný televizní fim, nicméně jeho hrdinkou je slavná supermodelka, žena se skandálním způsobem života a tzv. celebrita. Takže divák se může kochat pozlátkem světa modelingu, krásnými dívkami a v neposlední řadě Angelinou Jolie v hlavní roli. Ne že by to byla tak skvělá herečka, ale typově se do role mondénní, lehce zvrácené krásky skutečně hodí. Celkový dojem: 60 %. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Gia Carangi, si vždycky zakládala na image rebelky. Možná právě to ji vyneslo mezi světové topmodelky - že byla natolik odlišná od těch kopií Marylin Monroe, světlých blondýnek, jedné jako druhé. A také možná právě to uspíšilo její pád, kdy závislost na drogách, alkoholu či sexu jí zničila kariéru, a později i připravila o život... K tomuto filmu jsem přistupoval pouze s vědomím, že zde hraje Angelina Jolie - nic víc. Absolutně jsem netušil, o čem film má být, nečetl jsem žádné recenze ani texty distributorů. Jméno Gia Carangi jsem také nikdy předtím neslyšel. Ale film mě totálně pohltil, od první minuty do poslední. Je pravda, že na tom má velký úspěch představitelka hlavní role, která jednak ani na vteřinu nesleze z obrazovky, druhak jí to setsakra sluší, ale také polovinu filmu se předvádí v rouše Evině. Na samotném životě Giy Carangi není, ale nic neobvyklého - málo kdo dokáže unést úspěch a spoustu peněz - nedokázala to Edith Piaf, stejně tak to nedokázala ani Gia Carangi. Její život se vskutku životního příběhu pěvecké divy Edith Piaf velmi podobá - od chudého původu přes velkou slávu k, téměř potupné, smrti. Ač se jedná o "jen" o televizní film, určitě by stříbrnému plátnu ostudu neudělal, naopak by proti většině dnešní produkce něčím zaujal ... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Udatná valkýra showbyznysu, nespoutaná tělem ani duší. Vždycky svá a nikdy jiná. Krásná. Jedinečná. Taková byla Gia. A taková je i Angelina Jolie, takže proto ji ta role tak sedla a neslo rozeznat, kdo je kdo. Kdybych nevedel, ze se Jolie narodila jeste v dobe, kdy Curangi zila, tak bych si stal za tim, ze je to jeji reinkarnace. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)

Reklama

Reklama