Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Na začátku je nutné ujasnit si jednu věc. I kdyby to stálo za hovno, ale byla v tom nahá Angelina, tak je pro mě ten film dobrej. Nejspíš se tímto degraduju v očích pseudointelektuálních šašků, ale poživačného samce v sobě zapírat nehodlám. Ovšem tady se jedná o velice kvalitní dílko popisující lesk a bídu života modelky, která si to víceméně zařídila po svém a taky na to pak dojela. Nevím, proč mě to tak táhne k těmto sebedestruktivním typům, pro které jsou konvence výsměchem.. ale je na tom bezpochyby něco sladkého! ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Jednou jsi na nahoře, podruhé se topíš ve s..... Další z filmů o tom jak drogy dokážou zkazit život. Samozřejmě to má špatný konec, asi to bude tím, že je to taki v realitě. Angelina jak ji neznám, zahrála Giu tak skvěle, že bych byl ochoten přijmout i fakt, že ta modelka vlastně Angelina byla. Elizabeth Mitchell rovněž skvěle sekundovala a nemám zde moc co vytknout, přesto mě film nezaujal tak jak by bylo potřeba. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Štandardný životopisný film o vzostupe a páde hviezdy modelingu s neštandardne dobrým, uveriteľným výkonom Angeliny Jolie. Koniec krátkej a závratnej kariéry v jej krátkom živote odštartovali drogy a dokončila ju vtedy iba začínajúca pliaga, ktorá si svoje obete vyberala najskôr medzi narkomanmi, homosexuálmi a neskôr aj medzi ostatnými, ktorí jej nebezpečenstvo podcenili. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Angelina je vážně výborná herečka a tady měla obrovskou příležitost se předvést a taky se předvedla. Z obrazu téměř nezmizí: mluví, nadává, fetuje, miluje, pózuje a všechno na plný pecky. Z filmu, který je krapet tendenčně natočen a v podstatě od začátku můžete předvídat, kam se děj bude ubírat a to i režijně (takže žádné obrazy pozpátku, vložené anime, atd.), udělala Angelina právě svým přesvědčivým projevem něco velmi zvláštního. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Tvůrci měli napůl vyhráno už když obsadili Angelinu, protože ona je jediná kdo mohl postavu Gii zahrát. Svůdná, provokativní, otevřená a vlastně i dítě, který nechtělo nikdy vyrůst, to jsou věci, které má Angelina s Giou společné. Režisér plně vyjádřil její sex-appeal a taky skvěle skloubil ruční kameru s dějem. Jeli ovšem někdo kdo udělal z celého filmu svůj herecký koncert je právě (pro mě jedna z nejkrásnějších žen planety) Angelina Jolie. U scény v protidrogové léčebně mi naskočila husí kůže a vlastně Angelinu obdivuju i za ty erotický scény co ve filmu byly. Ta ženská má prostě kuráž... 90% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)
  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)

Reklama

Reklama