Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podívala znovu po deseti letech a už mi nepřišel, tak dokonalý, jako když jsem ho viděla poprvé, proto snižuji hodnocení. Angelina je pořád skvělá a tenhle herecký výkon považuji za jeden z jejích nejlepších v její kariéře. Ale vadí mi dost styl, jakým je film natočený. V jedné scéně se objeví jeden moment třikrát za sebou, zřejmě, aby zdůraznili tu důležitost, ale tohle mi extrémně vadilo. Celkově mi vlastně postava Gii přišla i dost odměřená, takže jsem si k ní nenašla to pouto. Na poprvé mě film rozbrečel, tentokrát jsem z toho necítila žádnou emoci. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh o malej dievčati, ktorá bola príliš mladá na to, aby prežila mašinériu módneho priemyslu, aby obstála tvárou v tvár tomu, čo obnáša byť slávnou hviezdou. Posolstvo filmu je o to silnejší, že zachytáva skutočnú udalosť, život modelky Gii Marie Carangi tak, ako ju opísala ona do svojho denníka a tak, ako ju líči jej blízki. 6/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, těch důkazů, že je Angie skutečně skvělá herečka zase tolik není, protože mnohdy hrála prostě jen v mainstreamu, kde nejsou ty schopnosti tak patrné, ale právě snímek "Gia" ukazuje, jak dovede být úchvatně živelná, něžná, krásná i hnusná a jak se toho nebojí. Je to její koncert. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

příběh něžné i proradné, kruté i bezradné giy.. příběh o jedinečnosti, o cestách nahoru, vrcholech i pádech do propastí, které jsou bezedné a tudíž odrazit zpátky se nedá.. gia byla krásná a jedinečná.. milovala se stejnou intenzitou jako fetovala, vše naplno, bez mezí a mantinelů.. happyend se nekoná, tohle je život.. angelina jolie v roli supermodelky, které ležel celý svět u nohou, jenže to nebylo to, co ona potřebovala a co si přála.. ps: pseudodokument? citové vydírání? hehe.. občas je dobré vidět dál než jen na špičku svého nosu.. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Šoubyznys umí být velmi nekompromisní, může člověka zničit a Gia to jenom potvrzuje. Podle mého názoru je to dodnes nejlepší herecký výkon Angeliny Jolie. Jako by role Giy byla pro Angelinu šitá na míru. Jakoby sama herečka prožila něco obdobného. V tomhle filmu Angelině věřím naprosto všechno. Gia byla temperamentní, impulzivní, krásná. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)
  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)

Reklama

Reklama