Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

kitano 

všechny recenze uživatele

Moze obsahovat spoilery Pri pozerani tohto filmu som sa uistil v dvoch veciach. Prva - korejske romance su si podobne ako vajce vajcu (vynimky sa samozrjme najdu). Druha - aj napriek tomu je kazda z nich krasna. Trochu ma zaraza, ze korejsky reziseri sa tak s oblubou vracaju stale k rovnakej teme - a to je smrt milovaneho. Ano, je to uderny namet a da sa z neho vela vytazit, pozerat vsak to iste po desiaty krat uzproste nieje ono. Na druhu stranu vzdy ma ohuri ten krasny jemny humor, dychvyrazajuce napady, nadherna hudba....korejci s vytvorili vlastny filmovy podzaner, pri ktorom vzdy dostanete x-tu variaciu na to iste, ale takisto aj prenadhernu porciu romantiky. Takze. Bud sa tych sladuckych filmikov skor ci neskor prejete, alebo vas ta romanticka nadhera zakazdym opanta. Ja som podlahol :) (8.5/10) ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Námět na první pohled nezaujme, protože zdánlivě nevybočuje z jihokorejských romantických filmů, ale i do tak neoriginálního tématu dokázali tvůrci vložit hloubku a obrovský cit a vytvořit tak nádherný, snivý a dojemný snímek. Někdo je osočí za citové vydírání, ale já tam žádné citové vydírání nevnímám, vidím jen překrásný film plný čisté romantiky. Je to jeden z mála filmů, které mě rozbrečely a navíc hlavní dvě postavy jsou tak rozkošné, že tak hezký pár jsem snad ještě neviděla... Pro mě jeden z nejkrásnějších filmových zážitků vůbec. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem vážně malinko ujetá na korejské filmy. Jižní Korea točit filmy umí. Hlavní hrdina se mi moc líbil, opravdu mu to moc slušelo a ta bílá košile, hmm. A to na korejce nejsem. Dějově filmu ale ještě něco chybělo, tak proto dávám jen 80%. Chvílema mi to přišlo, že je v tom trochu ameriky a to mi docela vadilo. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Klise jak prase. Mozna uz jsem tech korejskych emo filmu videl prilis, aby me tenhle nechal naprosto chladnym. Je v tom opet ten typicky asijsky cit a prijemna hudba, ale je to tak neuveritelne identicke jako ostatni filmy z teto sfery, ze to ve finale vysumi naprosto do prazdna. Ani chemii mezi hlavni dvojici jsem zde uz necitil. Masterpiecum typu A Moment To Remember tohle nesaha ani po kotniky. 3/10 ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Dívaš sa na hviezdy a snívaš, že sa aj ty raz dostaneš do neba. Pritom kľačíš na zemi a pomáhaš tým, čo určite raz zničia teba. Tá symbolika s prvým snehom sa mi páči a videl som ju už snáď aj v piatom filme, pri tomto mám troška zmiešané pocity pretože začiatok cca prvých 40 minút som sa veru nudil, ale potom to začalo byť dobré ... ! SPOILER ! nechápem jednej veci ale, prečo skoro v každom kórejskom, japonskom romantickom filme zaľúbeným nedoprajú aj šťastný koniec, ono beriem že zas nemôže všetko končiť dobre, ale aspoň raz za čas áno :D ! SPOILER ! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama