Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu, co se tu většině nelíbí. Mě to přišlo zábavný. Pěkný písničky, výborní herci a několik opravdu vtipných scén. Navíc se mi líbilo, že i v takové ptákovině se režisér Leland snaží většinu postav tak polidštit. K uvedenému obsahu. Nikdo nic nevypráví, není to žádný Dekameron. Ale jestli si mám představit příběh blížící se soft pornu s trochu košatější strukturou, tak jeto přesně takovýhle film. Navíc vtipný a docela roztomilý. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ptákovinka na jedno použití. Není divu, že to nebylo vysláno do kin a o nějaké DVD produkci se také nemluví (zatím). Hayden předvádí svůj průměr, Mischa je pěkná anorektička a Tim Roth od Pulp Fiction nezakopl o nějakou významně lepší roli. Občas trapné, občas k pousmání. Čekal jsem ani nevím proč, víc. Takhle usmolených 40% a můžou bejt rádi... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Možno som dal až príliš nízke hodnotenie, ale bolo to sklamanie. Taktiež by som zdôraznil, že slovenský názov - Stredoveké prcičky dosť zavádza, kedže so známou sériou filmov American Pie to nemá nič spoločné a tak môžu mnohí čakať, že to bude rovnako skvelé. Zbierka poviedok talianskeho básnika Giovanniho Boccaccia, napísaná v rokoch 1348-53, kedy vo Florencii zúrila morová nákaza, patrí k priekopníckym dielam renesančnej prózy, aj keď sa vo svojej dobe dočkala často príkreho odsúdenia pre svoju údajnú nemorálnosť. Obsahuje predovšetkým milostné príbehy všetkého druhu, v ktorých sa autor zreteľne prikláňa k pozemským radostiam. Aj preto poslúžila mnohokrát ako predloha filmárom najrôznejšieho razenia. V rôznorodom obsadení sa objavujú známi herci Hayden Christensen (predstaviteľ Anakina Skywalkera zo Star Wars), Mischa Barton či britský charakterný herec Tim Roth. ()

Sairina 

všechny recenze uživatele

Nadržené jeptišky, moderní hudba a dokonce i střelná zbraň. Tahle komedie je prostě šílená. Jako deset příběhů mi to nepřipadalo, spíše jen 3, ale některé prupovídky byly vtipné a výprava byla podařená, jen ta jedna herečka, která si to téměř rozdala v lese měla pěkně moderní botičky, to samé platí o střelné zbrani "prvorozeného syna, nebo spíše jediného", ruského knížete, asi filmaři neměli tolik financí kolik by potřebovali :) Bohužel mi to přišlo hodně vzdálené od předlohy, asi mají v hollywoodu jiné představy o klasice. Aspoň, že Anakin to s mečem stále umí. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Dekameron v britsko-francouzsko-italské produkci... Co z toho asi tak mohlo vzejít než vtipná úchlárna... Herecky výborně obsazené, svěží, vtipné s geniálním soundtrackem (v kontrastu s obrazem)... Pobavila jsem se velmi a upřímně nechápu místní nízké hodnocení a jsem v pokušení to zvednout až na pět hvězdiček... Kněz mi přiváděl záchvaty smíchu a ještě asi nějakou chvíli bude... No a Hayden je třešničk na dortu... Takže ode mne jedno velké ano tomuto filmu! :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Príbeh je voľne založený na cykluse 100 noviel talianskeho autora Giovanniho Boccaccia pod názvom "Il Decamerone" (Dekameron), ktoré vyšli v rokoch 1349 až 1353. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo výhradne v Taliansku, a to v mestách Rím, Florencia a Siena. (Real Tom Hardy)
  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama